Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Môj Bibi

Môj Bibi 13 roků 2 měsíců ago #41065

• Murko.11
Jasné, sledujem to každý den nakúkam do motora a sledujem vodu a olej.Ved uvidíme čo to bude robit.Budem teda vodu vysúšat ;) Dakujem :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Môj Bibi 13 roků 1 měsíc ago #41108

• Murko.11
Ahojte, vie mi niekto povedat čo sú tieto 3 veci zač a na čo sú? Ide mi odtial taký cvakavý zvuk ako premietačka.Len neviem z ktorej. :oops: Nachádzajú sa všetky pri nádržke na vodu.Moc dakujem ;)
Přílohy:

Môj Bibi 13 roků 1 měsíc ago #41111

• Johnny
Ahoj, to by mohl být nějaký díl z podtlakového ovládání, bylo by prosím foto z větší vzdálenosti? Díky :-)

Môj Bibi 13 roků 1 měsíc ago #41127

• Murko.11
Ahoj Johnny, tak tu je to z väčšej vzdialenosti.Hadam to stačí a bude to dobre vidno lebo je tam hadičiek kadeakých ;)
Přílohy:

Môj Bibi 13 roků 1 měsíc ago #41132

• Johnny
Ahoj, poslední foto patří k systému přívodu benzinu do motoru, ta prostřední detailní fotka patří čidlu tlaku klimatizace.

Cvakání může dělat ventil na první fotce a má co do činění s odvětráním motoru. Podle mě je naprosto normální že cvaká, protože pracuje. Nicméně pokud to najednou začalo a předtím to nedělalo, tak bych doporučil zkusit vyčíst paměť závad, zda je ventil OK.

Môj Bibi 13 roků 1 měsíc ago #41133

• Murko.11
Aha dakujem,len som bola nervozna z toho ked to začalo cvakat.Lebo najskôr to išlo potichučky a teraz to je hlasnejšie.Tak pozriem ešte čo píše PC. Dakujem :)
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.060 sekund