Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: žluťásek

žluťásek 16 roků 5 měsíců ago #1913

• Ingi
Jakejch pul roku? Koncem unora jdou dolu :lol: Nevim, castecne mas pravdu, ale bavime se o novejch cenach.... ja si ty plechace sezenu za par stovek a ty ctyri mesice to vydrzim. Mezi tim necham litaky srovnat, odmocit a mozna prelakovat.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

žluťásek 16 roků 5 měsíců ago #1915

• nina-ricci
Ingi napsal:
Jakejch pul roku? Koncem unora jdou dolu :lol: Nevim, castecne mas pravdu, ale bavime se o novejch cenach.... ja si ty plechace sezenu za par stovek a ty ctyri mesice to vydrzim. Mezi tim necham litaky srovnat, odmocit a mozna prelakovat.

Souhlas.... půl roku je tam mít nebudu, ani kdybych musela!!! To za 1.... a za 2..... nevypadá to tak hrozně jak píšeš Beczi, fakt ne.... a na tu "sra*ku", která vždy solí a sněhem vznikne mi jich aspoň nebude tak líto, jako by bylo liťáků....

žluťásek 16 roků 5 měsíců ago #1917

• eALIEN
No počítejme spolu ..... listopad, prosinec, leden, únor, březen ..... minimálně 5 měsíců na tom plechu jezdit budete :D Nikoho za plecháče nesoudím, ale souhlasím s Honzou ;) I když tady v Bechyni radši radíme magnesium :twisted: a taky tu poroučíme větru dešti (nebo si to alespoň přejeme :) )

žluťásek 16 roků 5 měsíců ago #1918

• Ingi
Jen ti trosku poopravim tvoje pocty :D Prosinec, leden, unor, a zacatkem brezna sup do letnich backor :lol: Tady v Praze to jde v poho ;)

žluťásek 16 roků 5 měsíců ago #1920

• eALIEN
No tak prrrrrr chlapče :D Četl sis v v novym paragrafu, od kdy do kdy jsou zimáky povinný v označených úsecích??? :!: :!: :!: :!: Já si naivně myslel, že nazouváš kvůli tomu :) (aby, až se ti zachce vyjet taky z Praglu, tě hned oblastní šerifové na D1 nepokutovali :D ... a to v listopadu i v březnu ještě rádi udělají)

žluťásek 16 roků 5 měsíců ago #1921

• Ingi
Po D1 jsem nikdy nejel dal nez do Pruhonic :lol: :lol: :lol: A jinak, my se vzdycky nejak domluvime :D

žluťásek 16 roků 5 měsíců ago #1923

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
U vás v praze možná ani nejsou potřeba zimní kola, když to tam pořád máte posoleny a do 5min od napadnutí sněhu je to prohrnuty, nebo uježděny. Ale tady u náš už pomalu začne krutá zima až do března. Tak je to myslím aji na jihu kde bydlí eAlien a Nina. Ale to je věc jiná. Nemyslím si, že by se liťáky nějak kazily tou zimou. Stačí je jen jednou za čas umyt aby ta sůl na tom něbyla třeba měsíc. Já jezdil denodenně minulej rok na original liťákách od VW a ani sebemenší náznak opotřebení tam nebyl. A prostě aby auto vypadalo pěkně aji v zimě, tak dám klidně pár set navíc. Kola dělají auto .... ale to je prostě můj názor. Pokud koupíte plecháče a dáte na to poklice od VW co má třeba Lady na autě, tak to bude vypadat dobře. Ty jeho vypadají skoro jak liťáky na první pohled a i tak je to pěkny. Já myslím buď tam nechat jen plecháče bez poklic a nebo poklice z LIDLu, tak to je hrůza. Problém je v tom že poklice od VW + plecháč novej je cena pomalu víc jak obyč liťáku. Pokud někdo sežene levnej plecháč, tak ať ho tam dá.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

žluťásek 16 roků 5 měsíců ago #1927

• Ingi
Ale jo, svym zpusobem mas taky pravdu ;) mozna pristi zimu na to taky dojde :mrgreen:

žluťásek 16 roků 5 měsíců ago #1930

• Moni
Tak mi to nedá a musím i já přidat svůj názor. Rozhodně bych na auto plecháče nedala. Teď o víkend nechám přezout na zimáky a zpátky vracím tak v dubnu... Ingi, ne jednou jsem zažila, že v březnu napadlo tak 1 cm sněhu a na Čerňáku frajeři nevyjeli mírný kopeček k dálnici. A to je jen příklad... Takže si myslím, že i kvůli bezpečnosti mají i v tuto dobu zimáky smysl, a to i v Praze! V Praze když napadne poprašek sněhu, tak kvůli autům s letníma gumama jedu do práce tak 4 hodiny... :(
A jak píše Beczi - cena litých kol je dle výběru skoro srovnatelná s plecháčema, a to i když je kupujete nový. Já vám sem na forum dám odkaz na stránky kamaráda, který vozí nový litý kola za skvělý ceny. ;) A rozhodně se solí nebo jinými sra*kami neničí, nijak výrazně. Loni jsem je měla celou zimu a jsou v dobrým stavu. Ale samozřejmě záleží na vás... :D Ale pět měsíců je pět měsíců...

žluťásek 16 roků 5 měsíců ago #1933

• Drobček
Suhlas-zimne su zimne,Obuvame na elektronoch ktore mame na zimu,,tak sme uz toho Drobca kuqili,,,MONI co foto?
Vygenerováno za 0.091 sekund