ŽIJU!!!

Lidičky koukám, že Vás tu ale přibylo....jsem pracovně fakt dost vytížená, že nějak nemám čas na pobývání na netu více než musím v rámci zaměstnání....ale řekla jsem si, když jsem ulehla do pelechu s virózou, že se sem po letech kouknu a pozdravím Vás.
Broučka stále mám, už to není taková leštěnka jako bývala, zmrzlý sníh loňskou zimu zapříčinil malou prasklinku v masce nárazníku, také sem tam nějaký škrábanec přibyl, což je ale bohužel něco, co sama ani neovlivním, protože s ním jezdím vesměs denně a mnohdy to není vůbec má vina. Nicméně bouračku žádnou nezažil (díky bohu) a vesměs pořád parádně slouží. Akorát nedavno mě pěkně pozlobil....přijížděla jsem před dům a najednou sám chcípl a už se mi jej nedařilo nastartovat....nakonec při pořádném protůrování naskočil a ujel k baráku ještě ty zbývající 4 metry a konec.... zatlačili jsme ho do garáže a pan "doktor"na vw zjistil, že mi jel jen na 3 válce a že s ním není něco v pořádku. Po Novém roce jsme ho odtáhli na laně k němu do dílny a dal mi ho do pořádku aniž by se musel rozebrat motor, s čímž mne trochu strašil. To co mi dělal celou dobu, sám si doslova pobroukával, čili i při klidu a zařazení neutrálu si neustále zvedal otáčky - bylo ve špatně těsnící škrtící klapce, takže to již nedělá a na čtvrtém válci se vyměnila zapalovací cívka a celkově se celá soustava pročistila. Měla jsem předtím i mnohem vyšší spotřebu benzínu a po vyčíštění z výfuku vyšla černočerná oblaka bordelu, bylo to pěkně zakarbonované, tak jsem ho protáhla do Prahy a zpět a jede podstatně lépe než dříve. Doufám, že to tak nějaký čas vydrží a nebude mě zlobit. Musím mu pořídit pár dalších maličkostí, jako jsou nové stěrače a další drobnosti a budu se s ním pomalu ale jistě loučit....z jara ho plánuji prodat, nemám zatím představu za kolik, kolik za něj mohu dostat atd....ale pomaličku to začínám řešit....
mějte se krásně!!! Nina z jihu