Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: žluťásek

žluťásek 15 roků 11 měsíců ago #4789

• nina-ricci
Ingi napsal:
Vitej zpatky :D My sme na tebe ale nezapomneli ;)

No to mne těší :-)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

žluťásek 15 roků 11 měsíců ago #4797

• Ingi
Mnooo a jak to Ninusko vidis s tema Habrovanama? Podivej se kolik nas tam bude? :D To si preci nenechas ujit ;) A taky bych te rad videl celou, zatim sem videl jen nohu :lol:

žluťásek 15 roků 7 měsíců ago #7247

• nina-ricci
Po delší době zdravím všechny staré i nové členy a doufám, že se všichni máte i s broučkama moc fajn... chystám se na Hosín, tak se tam třeba někdo objevíte.... ;)

žluťásek 14 roků 3 měsíců ago #10823

• nina-ricci
ŽIJU!!! :D Lidičky koukám, že Vás tu ale přibylo....jsem pracovně fakt dost vytížená, že nějak nemám čas na pobývání na netu více než musím v rámci zaměstnání....ale řekla jsem si, když jsem ulehla do pelechu s virózou, že se sem po letech kouknu a pozdravím Vás.

Broučka stále mám, už to není taková leštěnka jako bývala, zmrzlý sníh loňskou zimu zapříčinil malou prasklinku v masce nárazníku, také sem tam nějaký škrábanec přibyl, což je ale bohužel něco, co sama ani neovlivním, protože s ním jezdím vesměs denně a mnohdy to není vůbec má vina. Nicméně bouračku žádnou nezažil (díky bohu) a vesměs pořád parádně slouží. Akorát nedavno mě pěkně pozlobil....přijížděla jsem před dům a najednou sám chcípl a už se mi jej nedařilo nastartovat....nakonec při pořádném protůrování naskočil a ujel k baráku ještě ty zbývající 4 metry a konec.... zatlačili jsme ho do garáže a pan "doktor"na vw zjistil, že mi jel jen na 3 válce a že s ním není něco v pořádku. Po Novém roce jsme ho odtáhli na laně k němu do dílny a dal mi ho do pořádku aniž by se musel rozebrat motor, s čímž mne trochu strašil. To co mi dělal celou dobu, sám si doslova pobroukával, čili i při klidu a zařazení neutrálu si neustále zvedal otáčky - bylo ve špatně těsnící škrtící klapce, takže to již nedělá a na čtvrtém válci se vyměnila zapalovací cívka a celkově se celá soustava pročistila. Měla jsem předtím i mnohem vyšší spotřebu benzínu a po vyčíštění z výfuku vyšla černočerná oblaka bordelu, bylo to pěkně zakarbonované, tak jsem ho protáhla do Prahy a zpět a jede podstatně lépe než dříve. Doufám, že to tak nějaký čas vydrží a nebude mě zlobit. Musím mu pořídit pár dalších maličkostí, jako jsou nové stěrače a další drobnosti a budu se s ním pomalu ale jistě loučit....z jara ho plánuji prodat, nemám zatím představu za kolik, kolik za něj mohu dostat atd....ale pomaličku to začínám řešit....

mějte se krásně!!! Nina z jihu :)

žluťásek 14 roků 3 měsíců ago #10825

• Ingi
a jaky dalsi auto mas v planu? :o

žluťásek 14 roků 3 měsíců ago #10827

• nina-ricci
Ingi napsal:
a jaky dalsi auto mas v planu? :o

Ingi neříkej, že na to nepříjdeš i bez nápovědy :P Co by to asi mohlo být ;)

žluťásek 14 roků 3 měsíců ago #10837

• Ingi
Planujes rodinu a potrebujes passata v kombiku..... :lol:

žluťásek 14 roků 3 měsíců ago #10860

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Teď řeším podobný problém jako jsi měla ty. Taky jsem nemohl nastartovat a brouk je teď v servisu a čistí se mu motor. Byl zanesený bordelem. Pokud se mu sníží i spotřeba, budu rád :) . Z toho že prodáš New Beetla radost nemám, ale předpokládám že koupíš starého Brouka?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.076 sekund