Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: žluťásek

žluťásek 16 roků 2 měsíců ago #3546

• nina-ricci
Ingi napsal:
Tak ja to taky nikdy nechytnu :D Ale moch bych zkusit ted co me ceka 131131 nebo 133133 nebo 133331 :lol:

Johnny ma ted ukol chytit 123456, tak jsem na nej zvedavej :lol:

Aby to sledování tachometru nakonec neskončilo tak, že i s beetlem vlítneme někam do škarpy!!! :lol:

No tak hoši to jsem zvědavá, na Vaše tacho-vychytávky.... ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

žluťásek 16 roků 2 měsíců ago #3576

• nina-ricci
Musím ulevit srdíčku... Minulý týden jsem vyjela z garáže a chystala se napucovat broučka, když jsem s hrůzou zjistila, že mám zadní pravý blatník odřený!!! Nijak moc, ale byla tam jiná žlutá barva a malé rejhy... Tak jsem tu žlutou sundala a rozleštila Tempem (nejlepší produkt na lak!!!), ale ty drobné rejhy vydřené do laku vidět bohužel jsou, nicméně jen, když se na to zadíváte...Ale i tak jsem málem vyskočila z kůže!!! Chytit toho dotyčného, nevím co bych dělala :(

žluťásek 16 roků 2 měsíců ago #3579

• Johnny
Nino, to se stává... Náš Brouk má taky pár šrámů. Horší bylo, když sme měli doma týden nový BMW a soused, blb jeden, vzal zatáčku přes ručku a odřel nám tím jeho Golfem celej bok. Perleťovej. To už moc rozleštit nešlo bohužel.

žluťásek 16 roků 2 měsíců ago #3580

• nina-ricci
Johnny napsal:
Nino, to se stává... Náš Brouk má taky pár šrámů. Horší bylo, když sme měli doma týden nový BMW a soused, blb jeden, vzal zatáčku přes ručku a odřel nám tím jeho Golfem celej bok. Perleťovej. To už moc rozleštit nešlo bohužel.

oou... tak to asi bylo horší, i když já to prožívám tak silně, že kdo ví. Lidi jsou hold hovádka no a dělají to na co nemají... bohužel. Šrámy k autu patří, to já vím, ale každý nový mě mooc bolí!!! :oops:

žluťásek 16 roků 2 měsíců ago #3583

• Johnny
Tak bolí, ale co už, přeci nebudeme mít Brouka jen na podstavci aby se na něj prášilo, na chudáčka... Náš Brouk je totiž pěknej provokatér a prevít a rád se ukazuje a předvádí :-D . :twisted:

žluťásek 16 roků 2 měsíců ago #3593

• Moni
Nino, to je mi líto. Já každý šrám taky nesu moooc špatně. :( A tady po Praze je to hodně těžký. Ale zatím žadný takový podobný tvému nemáme. Největší šrám jsem udělala sama, a to aktovkou, když jsem šla na jednání... :oops: Prostě jelítko...

žluťásek 16 roků 2 měsíců ago #3594

• Johnny
Mě čeká oprava laku a leštění... Do laku bude muset jít přední spoiler a asi i zadní nárazník...

žluťásek 16 roků 1 měsíc ago #3779

• Moni
Nino, tohle by mohlo být něco pro tebe... :D i barva sedí. ;)

Více info je zde: http://benzinaplus.cz/cz/promo-nabidka/ ... darky.html
Přílohy:

žluťásek 16 roků 1 měsíc ago #3783

• Ingi
Taky uz jsem na ty krabicky koukal :D a zrovna na tuhle :D

žluťásek 16 roků 1 měsíc ago #3794

• Johnny
Jo, to vypadá pěkně :-) , pomalu ale jistě mě začíná všechno kolem nových i starých Brouků uchvacovat :lol: .
Vygenerováno za 0.071 sekund