Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: jarda a šváb

jarda a šváb 14 roků 9 měsíců ago #9930

• jarda
tady je muj šváb
Přílohy:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

jarda a šváb 14 roků 9 měsíců ago #9939

• Swenny
Krásny ! A hned bych se tě zeptal na ten střed palubní desky, to je tvoje práce? Mohl by jsi tu úpravu nějak přiblížit ať se mám od čeho odrazit, chci to na brouku taky :)

viz: http://www.newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=549

Diky moc :)

jarda a šváb 14 roků 9 měsíců ago #9953

• jarda
je to má práce a neni to těžký sundej vrchní kryt palubky já tam mám modely brouku vysun ho směrem k oknu najdeš tam 5 šroubu . aš je vyndáš tak zvedni ty boky nahoru sou tam jen nacvaklí dou dobře ven . potom jak maš výstrazný blynkry a asp a topení tam jou krytky ty vycvakni ven a podnima najdeš taky šrouby , odpoj přípojky na vypinače a máš dole kryt . pod tim kritem sou schovaní 2 šroubky ty vyndej a pak jenom vyndáš a odpojíš radio a tam sou taky myslim 2 šroubkya máš to krásne sundáš celej prostředek sundáš to i s mřížkama na topení ty musíš přelepit to je celí akorát si dej pozor při stříkání ta palubka má povrchovou upravu nebruš to ničim jen dobře umej ve vodě nebo použij nějakí dobrý lyhový odmaštovadlo. já si nechal namíchat nitro barvu rychle schne a nedráždí tu povrchovku kterou jrto nastříkaný, to je asi celí já to měl asi za dvě hodki spátky v autě a jel sem prič jo bezbarvej lak použíj aš to bude uplně vytvrdlí ;)
Přílohy:

jarda a šváb 14 roků 9 měsíců ago #9954

• Swenny
SUPER! Díky moc, hned zítra na to asi vletím. Dám pak vědět a pokusím se to zdokumentovat ;)

jarda a šváb 14 roků 9 měsíců ago #9960

• jarda
tak já ti držim palce

jarda a šváb 14 roků 9 měsíců ago #9975

• Murko.11
Ahojky, no super.Krásne autíčko.Ja si ten stredový panel chcen olepit karbonovou foliou.Tak je super, že si to tak podrobne popísal.Rozmýšlala som kde by mohli byt tie mršky šrobiky schované :lol: tak ked sa mi to podarý tak dám foto ako to dopadlo :P ;) A ešte ma napadlo ako si odmontoval to držadlo u spolujazdca.To čo si dal na modro tak aj tam by som chcela dat tú foliu.Moc dakujem ;)

jarda a šváb 14 roků 9 měsíců ago #9980

• jarda
ty krytky u držadla u spolujezdce jsou jenom nacvaklí tam šrouby nejsou

jarda a šváb 14 roků 9 měsíců ago #9981

• Murko.11
Ok tak moc dakujem už sa na to teším ako si ho zasa vynovým 8-) :D

jarda a šváb 14 roků 9 měsíců ago #9985

• jarda
ještě pohled na zadek
Přílohy:

jarda a šváb 13 roků 11 měsíců ago #12405

• yess
Zdar Jardo,
odkud jsi? Můžeš mě, plís, napsat na jaroslav.zdimal@seznam.cz svoje tel. číslo...
Děkuju
Vygenerováno za 0.113 sekund