Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Dark - New Beetle 1.8T

Dark - New Beetle 1.8T 14 roků 9 měsíců ago #9940

• Swenny
Zdravím,

takže jedná se o Brouka z roku 2001 a verzi 1.8T.

Budu jsem postupně dávat obrázky apod. z veškerých úprav, které na autě budu dělat :)

Úpravy:
Chip tuning - 144 kW / 197 PS
K&N filtr 57i kit
Červené podsvícení interiéru
Křídlo Projektzwo
Podvozek ABT
Výfuk ABT
Pření nárazník Cup
Angel Eyes HID + xenony
Angry eye - mračítka
Zadní světla předělaná s integrovanou mlhovkou, couvačka LED pod křídlem
Kola Audi 17/235
Tónované skla
Výměna zadního loga na kufru / Chrom
Výměna loga VW na volantu / Chrom

Chystané úpravy:
Chromové doplňky interiéru a exteriéru
Podsvícení exteriéru
Nastříkání středního části palubní desky

Průměrná spotřeba:
Přílohy:
Poslední úprava: 14 roků 9 měsíců ago od .
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Dark - New Beetle 1.8T 14 roků 9 měsíců ago #9941

• Swenny
Angry eye + Kola
Přílohy:

Dark - New Beetle 1.8T 14 roků 9 měsíců ago #9942

• Swenny
Nastříkání dveří + ruček
Přílohy:

Dark - New Beetle 1.8T 14 roků 9 měsíců ago #9943

• Swenny
Nastříkání volantu
Přílohy:

Dark - New Beetle 1.8T 14 roků 9 měsíců ago #9944

• Swenny
Interiérové podsvícení (omlouvám se za blbou kvalitu) hned jak bude možnost nafotím líp :)

update:) Právě jsem dojel a nafotil to, přikládám také fotku angry angel eye :) )
Přílohy:

Dark - New Beetle 1.8T 14 roků 9 měsíců ago #9949

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Moc pěknej Brouk. Nekoupil si jej náhodou nedávno od někoho z Prahy? Ještě nebyla šance jej někde vidět, tak snad někam dorazíš pak na sraz. Takové tuningové úpravy se mě líbí, kdy auto vypadá jak originál, jen má menší úpravy vzhledu a pak hlavně motoru a podvozku. Ty mračítka jsi sehnal kde? Hodí se k tomu. Akorát nemáš s tím problémy u policajtů? A čím jsi lakoval tu vrchní část dveří uvnitř? Byla tam taky černá guma předtím? Mám tam totiž gumu a myslím že lak by byl pak lepší. Jen tak dál, budu se těšit na další fotky
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Dark - New Beetle 1.8T 14 roků 9 měsíců ago #9952

• Swenny
Děkuju, jojo kupoval jsem ho od Looa :)

Co se týče těch mračítek tak ty jsem si vyrobil sám, viděl jsem je na jednom NB na US fóru tak jsem se o to začal zajímat a našel jsem šablonu podle které jsem to udělal (Šablonu přikládám do přílohy).
Koupil jsem si folii a podle toho to vyřezal a nalepil, podařilo se mě to ale až tak na potřetí jelikož ty světla nemají rovný profil :) Problém je ale v tom, že ty mračítka jsou dělané na orig. světla NB, kde je vlastně všechno soustředěno do středu takže to nic nekryje. U mě jelikož mám jiné světla to trošku kryje trošku dálkové a trošku i blinkry :( Sice to tu fólii prosvítí a nepoznal jsem žádnou změnu když to svítí, ale budu si muset udělat šablonu sám a trošku to na ty světla upravit.
Co se týče policajtů, tak zatím mě s tím nezastavili, dívají se na mě sice divně:), ale zatím nic. Kdyby k tomu došlo tak vsázím na to, že je to jenom folie a můžu to kdykoliv slepit.

Co se týče dveří tak o tom mě ani nemluv :) Měl jsem tam právě že taky tu gumu ale byla odřena od toho jak si tam někdo dával ruku a vypadalo to hrozně. Kdyby to bylo jak u jiných NB, že tam žádná guma není a je tam čistě jenom lak jak na karoserii bylo by to lepší :)
Dělal jsem to s kamarádem a mysleli jsem, že to pude dobře dolů vodním šmirgpapírem. Hlavně nám šlo o to to nepoškrábat nebo tak něco. No samozřejmě to tím šmirglem skoro vůbec nešlo, tak jsme to dělali vším možným jako je rozpouštědlo apod. asi po hodině jsem to dostali dolů a pak už to šlo lehce. Dali jsem na to asi 4 vrstvy matné černé barvy + bezbarvý lak. Jediné co mě mrzí je to, že když se na to podívám z blízka třeba proti slunci tak tam jsou místama vidět takové malé rýhy, ale pořád to vypadá lip něž předním, to určitě :) Máme zatím hotové jenom jedny dveře ty druhé jsme nestihli, ale asi to zkusíme nastříkat přímo na tu gumu co to udělá, protože ten proces sundávání té gumy je něco hrozného... :) Dám jsem pak info jak to dopadlo snad se do toho pustíme co nejdřív.
Přílohy:

Dark - New Beetle 1.8T 14 roků 9 měsíců ago #9976

• Murko.11
Ahojky, moc krásne autíčko. :D Zaujalo ma to čo si písal o tých chromových znakoch.Odkial si ich objednával? Ja by som chcela dat do predu aj do zadu chrom ale akosi ich nemôžem zohnat.Vzadu máš zámok originál funkčný alebo dako prerobený.Lebo ja by som ho chela ponechat len dat logo chromové.Dakujem ;) :)

Dark - New Beetle 1.8T 14 roků 9 měsíců ago #9982

• Swenny
Ahoj, mockrát děkuju:)

Co se týče těch znaků, tak vzadu mám originální zámek. Záleží jaký máš rok výroby brouka. Jak tady už psal Beczi, tak brouci tuším od roku 03 už nemají ten otočný systém na kufru, takže výměna toho znaku je jednoduchá - sloupneš starý a nalepíš nový :)

Já mám brouka, který ten otočný systém má, takže jsem objednával vlastně jenom to, čím se točí a to přímo tady:
http://www.nb-store.eu/epages/61849609.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/61849609/Products/wb00029 Co se týče ceny tak je to zatím nejlevnější co jsem našel...na ebayi mě to nabízeli za cca 90USD toto vychází na 50USD a měl jsem to doma do dvou dnů. Instalace je už ale trošku složitější, i když jsem našel nějaké návody např. http://newbeetle.org/forums/styling-how-tos/116-front-rear-euro-emblem-install-how.html tak jsem si do toho sám netroufl :) Radši to dám do rukou zkušenějším :)

Přední znak je pak tady: http://www.nb-store.eu/epages/61849609.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/61849609/Products/wb00021

Na foru jsem ale četl, že se chystá nějaká spolupráce se shopem, kde by tyto znaky měli nabízet taky a bude se určitě dělat i hromadná objednávka. Takže záleží na tobě jak na to spěcháš ;)

A co se týče toho chromového loga na volant, tak to jsem si nechal vyrobit na zakázku. Není to jenom samolepka, je to opravdový chrom. Jak to budu mít doma, pošlu fotky jak to vypadá. Výrobní cena je přes známého cca 65kč.

Dark - New Beetle 1.8T 14 roků 9 měsíců ago #9992

• Swenny
Tak jak jsem sliboval, dávám jsem fotku Chromového loga na volant. Cena byla 60Kč.

Kdyby měl někdo zájem třeba taky o to logo nebo o něco jiného tak bližší informace: http://www.newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=554
Přílohy:
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.086 sekund