Děkuju, jojo kupoval jsem ho od Looa
Co se týče těch mračítek tak ty jsem si vyrobil sám, viděl jsem je na jednom NB na US fóru tak jsem se o to začal zajímat a našel jsem šablonu podle které jsem to udělal (Šablonu přikládám do přílohy).
Koupil jsem si folii a podle toho to vyřezal a nalepil, podařilo se mě to ale až tak na potřetí jelikož ty světla nemají rovný profil

Problém je ale v tom, že ty mračítka jsou dělané na orig. světla NB, kde je vlastně všechno soustředěno do středu takže to nic nekryje. U mě jelikož mám jiné světla to trošku kryje trošku dálkové a trošku i blinkry

Sice to tu fólii prosvítí a nepoznal jsem žádnou změnu když to svítí, ale budu si muset udělat šablonu sám a trošku to na ty světla upravit.
Co se týče policajtů, tak zatím mě s tím nezastavili, dívají se na mě sice divně

, ale zatím nic. Kdyby k tomu došlo tak vsázím na to, že je to jenom folie a můžu to kdykoliv slepit.
Co se týče dveří tak o tom mě ani nemluv

Měl jsem tam právě že taky tu gumu ale byla odřena od toho jak si tam někdo dával ruku a vypadalo to hrozně. Kdyby to bylo jak u jiných NB, že tam žádná guma není a je tam čistě jenom lak jak na karoserii bylo by to lepší

Dělal jsem to s kamarádem a mysleli jsem, že to pude dobře dolů vodním šmirgpapírem. Hlavně nám šlo o to to nepoškrábat nebo tak něco. No samozřejmě to tím šmirglem skoro vůbec nešlo, tak jsme to dělali vším možným jako je rozpouštědlo apod. asi po hodině jsem to dostali dolů a pak už to šlo lehce. Dali jsem na to asi 4 vrstvy matné černé barvy + bezbarvý lak. Jediné co mě mrzí je to, že když se na to podívám z blízka třeba proti slunci tak tam jsou místama vidět takové malé rýhy, ale pořád to vypadá lip něž předním, to určitě

Máme zatím hotové jenom jedny dveře ty druhé jsme nestihli, ale asi to zkusíme nastříkat přímo na tu gumu co to udělá, protože ten proces sundávání té gumy je něco hrozného...

Dám jsem pak info jak to dopadlo snad se do toho pustíme co nejdřív.