Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: New Beetle na prodej - inzeráty a poradna

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 6 měsíců ago #6906

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
jak píše LuFi kup toho dražšího, jinak dáš do oprav pak mnohem víc a do skvělyho stavu už to nikdy úplně nedáš. Nebo bych si radši ještě počkal, něco našetřil a koupil toho nejlepšího co uvidíš.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 6 měsíců ago #6908

• Ingi
O ty dily bych se tak nebal. K dostani je vsechno ;) Spis te to pak bude stvat, ze davas dohromady vrak a bude ti to kazit radost s auticka. Jednu vec udelas a v tu ranu pojedes s necim jinym. Ono i u toho peknyho te cekaj nejaky prvni naklady. Ale udelas zbeznou udrzbu a pak uz si bez starosti uzivas ;)

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 5 měsíců ago #6934

• Lucka
Ahojte, dakujem za odpovede som rada ze som nezobrala toho prveho prcka lebo o den na to zahadne zmizol z internetu :D Bola som pozerat dalsieho a som na 90 % rozhodnuta ze ho beriem, len sa Vas chcem este opytat na startovanie lebo aj ked je auto zohriate a idem startovat kontrolka zhavenia zasvieti tak 1-2 sekundy a zhasne a ked zacnem startovat tak motor toci cca 4 sekundy a az potom naskoci, a to za kazdym. Majitej hovoril ze je to bud slaba baterka alebo starter, mne sa vidi ci by to nemohli byt zhaviace sviecky. Mam sa bat tejto chyby? A este jedna malickost niekedy zasvieti na pristrojovej doske kontrolka ESP, je to len nejake cidlo alebo kontakt? Dakujem :)

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 5 měsíců ago #6935

• Ingi
Devce nestastny, pozor!!! Je to horsi nez myslis :-( Ted jsem tu jen pres telefon, ale az se zejtra (dneska) dostanu k pocitaci tak ti ty "malickosti" rozepisu. Hlavne vydrz!

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 5 měsíců ago #6938

• Ingi
Tak ta malickost jak rikas, ta rozsvicena kontrolka ESP muze znamenat i docela zavaznou zavadu v motoru jako napriklad spatny casovani vstrikovani. Tahle kontrolka totiz na podobny chyby v motoru upozornuje. Muze to byt samozrejme i drobnejsi zavada, ale muze to znamenat treba i novy rozvody nebo nejakou jinou nakladnou opravu. To by ukazala jedine diagnostika.

A to startovani jak popisujes, tak to je vubec prusvih. Jestlize to studeny chytne hned a kdyz je to teply tak to toci dlouho nez to chytne, to je na 90% chyceny cerpadlo a to je jeste drazsi sranda :cry:

Nez udelas nejakou hloupost, bez se na to podivat s nejakym dobrym mechanikem ;)

Tohle jsou moje fakt osobni zkusenosti. Kdyz jsem shanel, byl jsem se podivat na jednoho brouka v bazaru a presne taky, studenej chytal hned a za tepla dlouho tocil. Zkouseli na me, ze prej to staci jen nejak sestelovat a bude to chytat v poho. Pak kdyz jsem se bavil nezavisle se dvouma kamosema, oba okamzite odpovedeli naprosto stejne "cerpadlo na odchodu". No a s tou kontorlkou mam taky osobni zkusenost. U me to koncilo prave tema novejma rozvodama ktery nekdo predtim udelal spatne. A to sem koupil auto ktery bylo v poradku, dokonce ho dlouhou dobu servisoval kamos pres kteryho jsem to koupil a bylo mi jim doporuceny. Delal na tom temer vsechno krome rozvodu ktery delali ve VW :D

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 5 měsíců ago #6941

• Lucka
Tak ja neviem teda, brat ho asi nejdem, bojim sa ako moze startovat rano alebo v zime...Tych beetlov ale na SR nie je vela :cry: Dakujem za odpoved

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 5 měsíců ago #6943

• Ingi
Nechtel jsem te takhle zklamat. Neves hlavu ;) A uplne nejlepsi by fakt bylo, kdybys mela nejakyho znamyho mechanika kterej by to s tebou vzdycky ocihnul na miste ;)

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 5 měsíců ago #6946

• Káťa
No ani mě jsi teeda neepotěšil, jeelikož já mám problém s tím startováním a startér se dělal, když see to přiveezlo, neechceš mi říct, žee k tomu všeemu budu měnit ještě čeerpadlo. už to fakt hodim zee stráně!

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 5 měsíců ago #6947

• Ingi
Jeje, ja nerikam nic Kato :oops: Ja jen poustim informace ktery sem nasbiral. A tobe to za studena chytne normalne a kdyz je to ohraty tak to toci dlouho nez to chytne?

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 5 měsíců ago #6958

• Káťa
Ingi napsal:
Jeje, ja nerikam nic Kato :oops: Ja jen poustim informace ktery sem nasbiral. A tobe to za studena chytne normalne a kdyz je to ohraty tak to toci dlouho nez to chytne?
Přeesně tak:-( Steejně asi budee museet jít brouk z domu, tak to zatím neeřeeším. Trochu mě štvee přeedstava, žee bych už neejeezdila na srazy s tak supeer lidičkama, ale krizee jee krizee:-(
Vygenerováno za 0.097 sekund