Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: New Beetle na prodej - inzeráty a poradna

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 5 měsíců ago #6961

• Ingi
Dyk je to tvuj milacek Kato :-(
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 5 měsíců ago #6968

• Káťa
Ingi napsal:
Dyk je to tvuj milacek Kato :-(
To jee, proto to taky pořád odkládám, alee docházeej financee na ty neeustálý opravy:-( Zasee bych později koupila novějšího, až by see situacee zasee uklidnila.... uvidímee, co see budee dít:-(

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 5 měsíců ago #6970

• Ingi
Mnoooo praaave. Ted kdyz sis ho dala uz dohromady... takovy prace co mas za sebou...

A neboj se, myslim, ze te odsud nikdo nepozene a na srazu te kazdej rad uvidi. A nekdo te treba i rad priveze ;)

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 5 měsíců ago #6971

• Lady
Káťo mám stejný názor jako Ingi,teď bych žádné auto neprodával natož mojeho brouka na kterém sem už málem všechny chyby vychytal...není na to ideální doba a nikdo ti neocení to co si do něj už nacpala...a hlavně vy dva se k sobě tak hodíte ;) byl by to něco jako rozchod a sama určitě víš že dát si na chvilku pauzu, znamená trochu jinak řečený konec....

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 5 měsíců ago #6980

• Káťa
Díky za podporu, jee to od vás moc pěkný :P Jee mi jasný, žee teeď neení vůbeec dobrá doba brouka prodat a asi bych to ani neerozdeejchala....samozřeejmě see budu snažit to nějak udržeet, alee jdee to špatně :cry:

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 2 měsíců ago #8027

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Nezdá se mě, že by včera byl Apríl ...mrkněte na tu cenu: http://also.cz/cz/e_shop/vw_new_beetle, ... _2001.html :lol: :lol:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 2 měsíců ago #8028

• Ingi
Ja mam r.v. 2000 takze musim jit niz. Takze jestli nekdo nema 1 650 000 na tohodle v inzeratu tak za 1 200 000 muzete mit myho :lol: :lol: :lol:

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 2 měsíců ago #8030

• Janka86
Ahoj, zvažuji koupi broučka... ale z finančních důvodů si můžu dovolit tak rv. 1999. Chci se zeptat, jaké vady mívá 10let starý brouk a jestli se vůbec vyplatí tak starého kupovat a kolik stojí náhradní díly a pod.

Dík ;)

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 2 měsíců ago #8037

• Johnny
Ahoj, dobrý výběr, 1999 už není špatný rok, pozor na 1998! Jinak já mám 10 letý kousek a jsem moc spokojený, je to mazel. Jo a víc se mi líbí zrcátka co jsou na 1999, 2001+ už se mi tolik nelíbí, ale to je věc vkusu.

Problémy:

Obvykle zlobívá elektrika obecně, problémový muže být svazek pod předním oknem - teče tam okolo voda z okna.

Co se týče dalších věcí, tak mikrospínače v zámcích taky v tomto věku nebývají v perfektním stavu. Doporučuji vyměnit zámky pokud zlobí, dají se sehnat nové z druhovýroby za rozumný peníz. Nemusí taky fungovat vyhřívaná sedadla, atd... Záleží hodně na kusu, tak jako u každého jiného auta. Dej sem kdyžtak nějaké foto až budeš mít vybráno ať můžeme zhodnotit aspoň podle fotek, zda to stojí za to.

Jinak spousta dílů je shodných s VW Golf IV / Octavia 1. generace, prostě VW ;) .

New Beetle na prodej - inzeráty a poradna 15 roků 2 měsíců ago #8038

• Janka86
Dík za info. No plánuji to až příští rok. Dokončím školu a začnu pracovat na plný úvazek, ale už teď se rozhlížím, ráda plánuji věci dopředu:-) Asi spíš bych brala nafťáka, to kvůli spotřebě, jsem holka spořivá:-)

Ještě, kolik je tam místa? mám skoro 180cm, tak abych se vměstnala. Nikdy jsem v tom autě neseděla, ale odjakživa jsem ho chtěla a teď už se dá pořídit za rozumnou cenu. Kdysi jsem se vozívala v klasickém brouku ( moje druhá láska, ale už sou staří a člověk jen do nich pere penízky:-( ) je tam místa stejně? Ve starém brouku to bylo ok.

(jo a trochu mimo zdědila jse po dědovi škodu 125L r. 1989 a najeto JEN 20tis. km!!!! Fakt, ještě má originální gumy:-) nevíte někdo nějaký server, kde jsou šílenci, co takové "veterány" kupují?)
Vygenerováno za 0.066 sekund