Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Fridex

Fridex 16 roků 5 měsíců ago #1839

• Káťa
Vítee někdo, kdee see vypouští voda?? Neež see v tom začnu vrtat... :roll: Asi bych tam už měla naleejt frideex, začíná tu kapku přimrzávat, tak aby zasee neenastal nějaký problém. :shock:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Fridex 16 roků 5 měsíců ago #1840

• eALIEN
FRIDEEEEEEEX NEEEEE :!: :!: :!: :D Poslyš Káťo, v chladícím okruhu už nemrznoucí směs máš, stačí hlídat hladinku ať se drží někde mezi ryskama. Je pravda, že jednou za čas, je třeba tuhle kapalinu vyměnit, ale já myslím, že to bude bohatě stačit až na jaře, pokud jí ovšem už nemáš stoletou ;) A jestli chceš mít opravdu klidný spaní, tak si zajeď do nějákého servisu a oni ti proměří chytrým přístrojem, do kolika stupňů mrazu ta tvoje kapalina je. Hlavně tam nic nelej, ok? :D

Fridex 16 roků 5 měsíců ago #1841

• Ingi
Moje rec, jen to nech zmerit do kolika stupnu ji mas a hotovo ;) Kdyz se neztraci tak vydrzi fakt dost dlouho. Ve svym prvnim studenskym aute jsem ji nechaval kazdej rok merit a nikdy jsem ji nemenil a mel jsem auto asi 7 let :D U druhyho auta uz jsem to vubec neresil :D

Fridex 16 roků 5 měsíců ago #1849

• Káťa
No pánovéé, to jsou teeda věci :o Jeenžee mojee auto bylo loni v Itálii a tam moc zima neení, tak neevím, co za pako tam co nalilo. Tak jseem to radši chtěla vyměnit.Já tam v létě doleejvala jeen vodu. :roll:

Fridex 16 roků 5 měsíců ago #1852

• eALIEN
Pokud jsi tam musela dolejvat vodu, pravděpodobně budeš mít někde špatný těsnění a trošku ti to zdrhá, většinou to bývá u napojení okruhu na výměník, kterej je vepředu před ventilátorem ;) Tam to prostě občas netěsní :!:

Fridex 16 roků 5 měsíců ago #1853

• Káťa
No dábrá teedy :-) neehám to proměřit :-)
Vygenerováno za 0.064 sekund