Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Shodné díly s jinými VW

Shodné díly s jinými VW 16 roků 5 měsíců ago #2384

• Ingi
Napadlo me, co dat v tomhle foru takovej jakoby seznamek veci ktery se nemuseji hledat jen pod heslem New Beetle. Urcite je rada dilu shodnych s jinymi modely VW. Napada me ted treba asi jen bocni blikac nebo tady nekde ve foru byla packa na blinkry pod volant shodna s Golfem. Jaky kdo mate zkusenosti?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Shodné díly s jinými VW 16 roků 5 měsíců ago #2386

• vosic
Blinkr teď nevim,ale ta páčka je úpně stejná,jen sou 2 druhy,jedna s tempomatem a druhá bez.Bude to stejný i v pašíkoj.

Shodné díly s jinými VW 16 roků 5 měsíců ago #2391

• Lady
Musím říct že tohle bude užitečné téma...taky přispěju troškou...měnil jsem tlačítko výstražných blikačů je tam celý přerušovač na blinkry a můžu říct že je stejný jako v oktávce akorát ten náš je nečekaně levnější ;)

Shodné díly s jinými VW 16 roků 5 měsíců ago #2393

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Komplet podvozek a motor je schodnej z Golfem IV, Octavia I a něco i ze seatem. Interiér vše co není typicky pro Beetla se dá taky nahradit. Se do toho seznamu pusťtě, já se v tom nevyznám. Ale známej mě tam dává vše ze škodovky, protože je to aspoň o polovinu levnější a stejny jen v jiné krabičce

Začnu tímto: hliníkovy pedály a nášlap na nohu - stejny jak Golf IV za pár set, na beetla za pár tisíc
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Shodné díly s jinými VW 16 roků 5 měsíců ago #2394

• vosic
S tím podvozkem to je fakt,je to přesná oktáva a ty vypínače budou stejný,jen ty vršky co jsou vidět tam jsou nacvyknutý jinačí.Věci kolem motoru jsou taky stejný,i expanzka na chladící kapalinu,myslol jsem že je zakolacela kvůli tomu že je v broučkovi,ale už jsem ji někde viděl,v golfu IV nebo Octavii,teď nevim přesně.

Shodné díly s jinými VW 16 roků 5 měsíců ago #2397

• Ingi
Super, taky myslim, ze z tohodle tematu by si clovek mohl neco odnest a taky usetrit. Ja mam prave rozbity zavirani nadrze, motorek chodi a je utrzenej ten bovdenek. Tak prave shanet to na vrakaci jako na new beetla je docela nesmysl. Myslel jsem jestli to treba neni stejny jako u golfa nebo u bory.

Shodné díly s jinými VW 16 roků 5 měsíců ago #2399

• vosic
To by mohlo bejt,taky s tim mám problém,mě zas pořádně nevylejzá ten zobáček a i když jsem přihejbal na motorku takovej plech tak to nepomohlo,budu muset sehnat jiný a když jsem se teď ve středu stavoval u ČERVIKa tak ten to tam má zas rozlámaný,je to taková bolest těhlech autíček.Jo a když to budeš chtít přehodit,tak se chystej na to,že sundáš polstrování na celým boku v autě,od dveří,aždo kufru.

Shodné díly s jinými VW 16 roků 5 měsíců ago #2404

• Ingi
Chmmm, jasny no :D Proc by nam to taky meli nejak usnadnit :D :D

Shodné díly s jinými VW 16 roků 5 měsíců ago #2405

• vosic
To máš pravdu,víš tam to je tak šikovně udělaný,že abys z toho motorku vyháknul to lanko,tak ho musíš vytáhnout.Jeden šroubek je tam v poho,ale druhej je tam pěkně schovanej.

Shodné díly s jinými VW 16 roků 2 měsíců ago #3552

• Ingi
http://www.escape6.cz/ProductDetail.asp ... rodid=3429

Myslim, ze to je taky to proc jsem tohle tema zakladal.... v popisku sice chyby New Beetle ale takhle na pohled to musi pasovat i nam :D
Vygenerováno za 0.113 sekund