Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Ako správne odvzdušnit brzdy?

Ako správne odvzdušnit brzdy? 15 roků 10 měsíců ago #5682

• Murko.11
Zdravím, mám taký problém. Menila som zadné platničky a dako mi to teraz nebrzdí. Tri krát som odvzdušnila celý sistém a pedál stále zaberá nízko. Ked je motor vypnutý tak je pedál tvrdý ako náhle naštartujem a spustí sa posilovač tak zmekne. Viem že posilovač je na to ale nieje to také ako to bolo pred tým. Poradte čo mám ešte skúsit, či má byt motor naštartovaný alebo ne. Dakujem Murko.11 ;)
Téma bylo zamčeno.

Ako správne odvzdušnit brzdy? 15 roků 10 měsíců ago #5685

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Murko.11 napsal:
Zdravím, mám taký problém. Menila som zadné platničky a dako mi to teraz nebrzdí. Tri krát som odvzdušnila celý sistém a pedál stále zaberá nízko. Ked je motor vypnutý tak je pedál tvrdý ako náhle naštartujem a spustí sa posilovač tak zmekne. Viem že posilovač je na to ale nieje to také ako to bolo pred tým. Poradte čo mám ešte skúsit, či má byt motor naštartovaný alebo ne. Dakujem Murko.11 ;)
Rad bych ti poradil, ale tohle nevim. On ti urcite nekdo poradi v tvym predchozim stejnym prizpevku, ktery spravne dalas do kategorie podvozek. Sem se davaji uz hotove navody, aby v tom nebyl zmatek. Dík ... ostatní poraďte tady: <!-- l --><a class="postlink-local" href="newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=282">viewtopic.php?f=12&t=282<!-- l -->

ZAMKNUTO
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Téma bylo zamčeno.
Vygenerováno za 0.054 sekund