Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: SURNE....Autohifi

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7615

• Moni
Ingi napsal:
jj, jsem teoretik :D Ale lidi kolem me jsou hodne automechanici nebo do aut delaj tak sem i hodne videl :D a rad se podelim ;)
Jen kouknu a vidim, ze Beczi to ma trosku jinak nez ja. Ja mam treba to plus rovnou od baterky a mam na nem poradnou pojistku. To prave kdyz to kamos delal tak rikal, ze mu vstavaj vlasy hruzou kdyz vidi jak to ma nekdo natazeny natvrdo :D Ja vim no, zase naposlouchana rada, ale je to od cloveka kterej se tim zivi a neco o tom vi :)

Souhlas, já to mám taky z baterky s pojistkou... ;) Nejlepší cesta je to protáhnout pod všema plastama, který jdou docela jednoduše sundat.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7617

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Jožko napsal:
beczi mam jeden dotaz, ten kabel je kde od baterky v kufri alebo kde kedze pises ze si ho tahal za pedalmi ale si napisal ze je tam ako sa otvara kufor...trochu som nepochopil. dikes za upresnenie :)
Jak je páka na otevírání kufru, tak nad ní (nad pedálama) je plast. Ten odšroubuješ. A v rohu uvidíš takovou svorkovnici odkud povedou tlusty červeny dráty z motoru a pak dál někam do palubovky. TO je (+) z baterky. Tak na tu svorkovnici na kterou vede ten kabel a je nejmíň zatížená přiděláš napájení ze subwoferu (+).
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7618

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Jo tahá se to i přímo od baterky z motoru. Ale nám se nepodařilo protáhnout ten tlustej kabel tou dírou do motoru, protože to tam je na těsno a plny. Tak jsme to přidělali ke svorkovnici v kabině auta na přívod, ze kterého nevedl snad žádnej další drát. Ale pokud by ses dostal skrz tu díru do motoru, tak to dej na baterku. Tu pojistku tam určitě nezapomeň dát taky. Ona se prodává sada, kde jsou dva kabely, pojistka a ty očka na kabel, ktery se montují pod šroubky.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7619

• Ingi
Presne, vsechno je jen nacvaknuty (zadni bok, plast na sloupku, prah u dveri). Akorat ten bocni plast jak je otvirani kapoty je myslim prisroubovanej a plast pod palubovkou u ridice, ten je taky prisroubovanej. Tam je i dira do motorovyho prostoru kterym se dostanes k ty baterce. Tam bych pak jeste doporucil i vyndat celou tu bednu co je vzduchovej filtr ;)

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7653

• BOBO
tak sem to tahal já ;) je to na stránce výměna rádia a je tam i foto.

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7655

• Jožko
no ale neviete niekto ktory plast alebo ktoru cast mam dat dole ked sa chcem dostat k tej diere od motora? ja uz mam vsetko potahane len kabel od baterky mi treba pretiahnut. potrebujem presne vediet kde to hladat a co mam dat dole. dakujem :)

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7658

• Ingi
Jak uz jsem psal, v aute musis sundat ten plast u ridice pod volantem (spodni dil) a v motoru si musis pomoct vyndanim celyho vzduchovyho filtru ;)
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.065 sekund