Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: SURNE....Autohifi

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7567

• Jožko
Chcem sa opýtať či niekto z vás si netahal kable od baterky do kufra pre zosilovač a subwoofer :) ) ako na to cez tapacir a od radia...za skore odpovede dakujem..keby mal niekto aj fotodokumentaciu bol by som rad...mam Beetle rok vyroby 99 zlta farba disky 17" 1.9 TDI + čip 179 PS :) dakujem este raz :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7583

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Můj postub byl takový. Tam jak se otevírá kufr je velký přívod z baterky, červený drát (+)...na to jsem dal svorkovnici. Pak jsem táhl tyhle dráty kolem nášlapu u pedálů, pod umělym prahem dveří (jen se vycvakne ven směrem nahoru) a pod zadníma sedačkama do kufru. Když se oddělá koberec nad rezervou, tak pod něm jsou šrouby, jeden z nich jsem použil na kostru (-) a přidělal k subwoferu. Výstup z rádia, audiokabely jsem táhl tím stejnym způsobem ale stranou řidiče, aby se signál nerušil s napájením. Jen bylo potřeba oddělat kastlík u spolujezdce a kabel se táhl za ním. K rádiu se dostaneš dobře, když ještě odděláš plast pod ním, kde je výstražný trojůhelník.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7590

• Ingi
Me to delal kamos kterej se tim zivi, tak mi to natahal pekne vsechno pod plastama, ze to neni videt. A vypadalo to hrozne jednoduse :D Vsechny plasty mel vytrhany a vysroubovany asi behem minuty. Takze i takova lama jako ja to musi zvladnout za den, max. za dva :lol: :lol:

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7594

• Jožko
no ale ja si najradšej všetko robím sám :)

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7595

• Ingi
Mnooo a s cim konkretne si nevis rady? :D

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7608

• Lady
Ingi a jeho teoretické rady...pozor na ně,teď na srazu sem ho prokouk,nebo spíš on se nechal prokouknout,jelikož prohlásil že má ruce levé a všechno co ví má jenom naposlouchané ;) tak pozor na něho.... :lol: ale jinak je to šikovný kluk a mám ho moc rád

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7609

• Jožko
tak dufam ze podla becziho navodu to zvladnem :)

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7611

• Jožko
beczi mam jeden dotaz, ten kabel je kde od baterky v kufri alebo kde kedze pises ze si ho tahal za pedalmi ale si napisal ze je tam ako sa otvara kufor...trochu som nepochopil. dikes za upresnenie :)

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7612

• Ingi
jj, jsem teoretik :D Ale lidi kolem me jsou hodne automechanici nebo do aut delaj tak sem i hodne videl :D a rad se podelim ;)
Jen kouknu a vidim, ze Beczi to ma trosku jinak nez ja. Ja mam treba to plus rovnou od baterky a mam na nem poradnou pojistku. To prave kdyz to kamos delal tak rikal, ze mu vstavaj vlasy hruzou kdyz vidi jak to ma nekdo natazeny natvrdo :D Ja vim no, zase naposlouchana rada, ale je to od cloveka kterej se tim zivi a neco o tom vi :)

SURNE....Autohifi 15 roků 7 měsíců ago #7613

• Ingi
Jožko napsal:
beczi mam jeden dotaz, ten kabel je kde od baterky v kufri alebo kde kedze pises ze si ho tahal za pedalmi ale si napisal ze je tam ako sa otvara kufor...trochu som nepochopil. dikes za upresnenie :)

Beczi asi myslel ten bocni plast dole u ridice jak je otevirani kapoty, ze? ;)
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.074 sekund