Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Moravskoslezký kraj

Moravskoslezký kraj 15 roků 9 měsíců ago #6633

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Lady vždyť bude výplata, to nějak uděláš a dojeď ;)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Moravskoslezký kraj 15 roků 9 měsíců ago #6638

• Winny
Lady napsal:
Ahoj myslím že jsem tě dneska potkal na kruháči směr Krnov,bohužel sem jel transitem ne broučkem...určitě máš nadherné zadní číré světla a ještě lepší kola s límcem,že? asi tě ale nepotěším do Liberce nejspíš nepojedu,došly peníze :roll:

Ahoj Lady,

jojo tak to je ten můj mazlík :)

A co se týče peněz...taky válčím, Brouček byl můj sen, takže když jsem si pro něj minulý týden dojela, cenu jsem raději ani už neřešila a to nepočítám další drobnosti jako přední péra, kotouče, svíčky, lambdasondu...ale na sraz i tak pojedu ;) .

Bylo by fajn, kdybys to nějak zařídil a jel ;)

PS: kdybys měl někdy čas a chuť, tak se můžeme sejít

Moravskoslezký kraj 15 roků 9 měsíců ago #6661

• Lady
Popravdě sem se do Liberce chystal a odkládal si peníze bokem at se můžu rozšoupnout,ale koupil jsem si v úterý nové kola na brouka,takže myslím že to nijak neuharaju...ale i tak to zkusím,nebudu si kupovat svačiny a uvidí se :lol: no a s tím srazem to není špatný nápad,jenom to chce nejakou událost k tomu,ať jenom neklábosíme na parkovišti,ikdyž i tam se můžeš dobře bavit Tanja by mohla vyprávět :lol: až se vrátí z dovči určitě okomentuje kolik vzruchu dokážou udělat dva brouci vedle sebe...

Moravskoslezký kraj 15 roků 9 měsíců ago #6662

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
No vidíš, to se s těma kolama musíš pochlubit. Našetři kde to jen půjde a dojeď. Třeba tam pak budeš o hladu, ale hlavně že se ukážeš :) . Dám ti půlku mé svačiny kdyžtak

Moravskoslezký kraj 15 roků 9 měsíců ago #6664

• Lady
Kdybych si nerozsekal foták tak sem hodím alespon foto,tak musím počkat až to někdo nafotí...Jinak si ale Beczi hodný že si utrhneš od huby a dáš mi...dík...třeba já bych tohle neuměl

Moravskoslezký kraj 15 roků 9 měsíců ago #6671

• Johnny
O jídle se Lady nějak domluvíme, chci tě vidět, kluku ušatá :-D .

Moravskoslezký kraj 15 roků 9 měsíců ago #6681

• Winny
Lady napsal:
Popravdě sem se do Liberce chystal a odkládal si peníze bokem at se můžu rozšoupnout,ale koupil jsem si v úterý nové kola na brouka,takže myslím že to nijak neuharaju...ale i tak to zkusím,nebudu si kupovat svačiny a uvidí se :lol: no a s tím srazem to není špatný nápad,jenom to chce nejakou událost k tomu,ať jenom neklábosíme na parkovišti,ikdyž i tam se můžeš dobře bavit Tanja by mohla vyprávět :lol: až se vrátí z dovči určitě okomentuje kolik vzruchu dokážou udělat dva brouci vedle sebe...

Ok..se ještě domluvíme.

Kdybys jel do toho Liberce, tak dej vědět ;)
Taky ti uždibnu kousek ze svačinky, neboj :lol:

Moravskoslezký kraj 15 roků 9 měsíců ago #6698

• Ingi
Jaj... tak to vypada, ze Beczi zajistuje hudbu a dokoce i jidlo :lol: :lol: Mame se u tebe nejak nahlasit? Abys vedel nejake pribliznej pocet, pro kolik lidi budes zajistovat krmeniiiii :lol: :lol:

Moravskoslezký kraj 15 roků 9 měsíců ago #6700

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pro tebe žádnej zob nemám Ingi, pojišťováci mají peněz dost :D

Moravskoslezký kraj 15 roků 9 měsíců ago #6703

• Lady
Jej ta debata se tady zase zvrhla úplně jinde než sem chtěl. Teď to vypadá že sice mám brouka na nových kolech,ale už nemám co jíst :lol: nebojte jídla mám dost,vůbec nestrádám...jestli bych nakonec vyrazil,tak si jídlo vemu sebou. Udělal bych si pěkné toustiky, dal bych si je i s termoskou kávy pěkně do košíku k tomu bych si přibalil ovoce a deku, na které bych uhostil eventuélní spolustravníky z řad přítomných broukařů...brouk je přece o pohodě a radosti z života :)

A dal jsem si i tu práci nějak promyslet ten opavácky "sraz". Mi by se moc zamouval výlet třeba někde k Podhradí. Cesta tam je sice nic moc,ale zato klikatá a v přírodě,dá se tam i malinko projít pěšky né jenom sedět v autě nebo v hospodě.Nevím jak si na tom s přírodou,ale já ji miluju. Takové pěkné nedělní odpoledne,mám to v plánu už delší dobu, ale samotnému se mi nikam nechce,babu nemám a když pojedu jenom s kámošem tak to bude podezřelé :lol: (Beczi a Ingi se zdrží prosím komentářů.)..je to samo jenom návrh,takže se může pozměnit,třeba na Krnov a výlet na Cvilín,ale pro tyhle věci sem si brouka koupil abych neseděl doma a trajdal po výletech.
Vygenerováno za 0.074 sekund