Jej ta debata se tady zase zvrhla úplně jinde než sem chtěl. Teď to vypadá že sice mám brouka na nových kolech,ale už nemám co jíst

nebojte jídla mám dost,vůbec nestrádám...jestli bych nakonec vyrazil,tak si jídlo vemu sebou. Udělal bych si pěkné toustiky, dal bych si je i s termoskou kávy pěkně do košíku k tomu bych si přibalil ovoce a deku, na které bych uhostil eventuélní spolustravníky z řad přítomných broukařů...brouk je přece o pohodě a radosti z života
A dal jsem si i tu práci nějak promyslet ten opavácky "sraz". Mi by se moc zamouval výlet třeba někde k Podhradí. Cesta tam je sice nic moc,ale zato klikatá a v přírodě,dá se tam i malinko projít pěšky né jenom sedět v autě nebo v hospodě.Nevím jak si na tom s přírodou,ale já ji miluju. Takové pěkné nedělní odpoledne,mám to v plánu už delší dobu, ale samotnému se mi nikam nechce,babu nemám a když pojedu jenom s kámošem tak to bude podezřelé

(Beczi a Ingi se zdrží prosím komentářů.)..je to samo jenom návrh,takže se může pozměnit,třeba na Krnov a výlet na Cvilín,ale pro tyhle věci sem si brouka koupil abych neseděl doma a trajdal po výletech.