Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Moravskoslezký kraj

Moravskoslezký kraj 15 roků 8 měsíců ago #6796

• Winny
Vzhledem k tomu, že je ze mě nevěsta na útěku, tak mám momentálně času dost a trávit nedělní odpoledne s kamarádkami u kafe v Crameru mě už přestalo bavit...tak jsem pro :D , jen dej vědět, kdy a kde a můžeme vyrazit ;)

Kdo se přidá???????

PS: pojedeš na ten sraz, nechci jet totiž sama :( , nikoho tam neznám, tak mě bude hřát aspoň pocit, že je tam někdo z Opavy.
Jinak proutěný košíček ti můžu zapůjčit :lol: :lol: :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Moravskoslezký kraj 15 roků 8 měsíců ago #6821

• Lady
Ajaj sem věděl že když prospím film nevěsta na útěku,tak mě to bude jednou mrzet....nepochopil sem totiž jak to myslíš,tak mi to prosím ještě nějak popiš,vysvětli nebo třeba i nakresli :lol:
Ten Liberec ještě nevím,uvidím co poví právnička se kterou taháme od ledna z firmy odstupné,jestli se nám to konečně povede,tak ho pojedu utratit.Chci se totiž jet podívat i na ten pražský sraz a na oba asi mít nebudu, jinak asi nepojedu,to se asi potkáme až na tom našem výletu.
Nejlespší by asi bylo vyměnit si přes SZ tel číslo. a pak se domluvit takhle. Ty se tady neukazuješ přes víkend,já sem tady většinou až k večeru,takže se míjíme a nejvíc nejlepší výlet je ten,když ti příjde nečekaná sms deš se projet? a ty pak deš....tohle je uplně best. Tak pouvažuj a uvidí se já mám čas i večer přes týden,takže nejsem vázaný víkendem. A ted když mám nové kola mám pořád chut jezdit broukem :lol:

Moravskoslezký kraj 15 roků 8 měsíců ago #6826

• Winny
Kdy se koná pražský sraz?????

Škoda, že to s tím Libercem nevyjde....a já se tešila, že konečně někomu vrazím ten proutěný koš, co ho už půl roku vozím v autě (to víš, nechtěný dárek od babičky a vyhodit ho nemůžeš :( )

Jinak v Opavě jsem pořád, spíš mám pocit, že tu jsem široko daleko v okolí sama... žádného jiného broučka tady nevidím, tedy až na jednoho červeného, ale ten už to má za sebou Bobek :(

Tak dej vědět kdy a kde a můžeme někam vyrazit, nebo třeba i zazávodit ;) :D :D :D

Moravskoslezký kraj 15 roků 8 měsíců ago #6828

• Algiďáci
čaute lidi, tak jak to tady tak pozorujem tak nam to připadá, že pod pojmem moravskoslezský kraj se představují pouze Opaváci. Není boha aby se tady nenašel někdo od Frýdku-Místku.

Moravskoslezký kraj 15 roků 8 měsíců ago #6829

• Lady
Jak to má za sebou? ....A určitě nejsi v Oapvě sama,na jarní sraz sem jel s týpkem,opavákem má tady nick Machine,má černého broučka se zajimavým interierem....pak tady jezdí jedna paní s nádherným modrým,i žluty sem tady už viděl,dej tomu čas a uvidíš že potkáš brouků a brouků...

Moravskoslezký kraj 15 roků 8 měsíců ago #6830

• Algiďáci
Bez urážky Opaváci :lol: :lol: :lol:

Moravskoslezký kraj 15 roků 8 měsíců ago #6831

• Lady
Tohle mě neurazí,naopak sem rád za každého nového NB kamaráda...se k nám stavte mrknout jak je u nás pěkně :lol:

Moravskoslezký kraj 15 roků 8 měsíců ago #6832

• Algiďáci
Tak přijeďte na navštěvu vy k nam do hor. Co je pěkneho na městě??

Moravskoslezký kraj 15 roků 8 měsíců ago #6833

• Lady
U nás je o víkndu,v sobotu tahle akce,takže kdyby měl někdo chut a nejel do toho Liberce může dorazit.....http://www.bolatice.cz/bolatice/czech/t ... sysID=3262

Opava je nádherné město(a to říkám ikdyž v ní přímo nebydlím,jenom tam často pracuju),ale rád se mrknu i jinde takže navrhněte kde se u vás dá zajít na co mrknout a podle mě se nechá zlákat i Winny a za chvilku dorazí i Tanja takže nás může být víc ;)

Moravskoslezký kraj 15 roků 8 měsíců ago #6834

• Winny
Zdravím broučinky z Frýdku Místku, myslím, že není problém se sejít třeba někdo v Ostravě, nebo přijeďte do Opavy, budu Vám dělat průvodce :-) )...na Hradci máme výstavu Saudka a pak můžem mrknout na zámek...je tam fakt nádherně.

Lady ty jsi z Bolatic?????????? Nic proti tobě, ale tu vesnici nemám ráda...jsou tam divní lidi :? :? :?

Přemýšlím, že bych nejela do toho Liberce a pár kolegů z práce mluvilo o Albertovci, tak se tam možná potkáme 8-)
Vygenerováno za 0.075 sekund