Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 16 roků 2 měsíců ago #2026

• vosic
Tak to je super,už se těšim až jí budu mít,maila jsem ti už poslal.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3410

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Mám tu ještě 11 samolepek. Tak kdo z vás nových, kdo tu jste má zájem, tak informace o poslání jsou na začátku tohoto tématu.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3551

• Ingi
Objednejte si ji hned at ji na letni srazy mate :D Me ji Beczi posilal asi tri mesice :lol: Ted dalsi tri mesice budu cekat nez mi ji prijede Moni nalepit :lol:

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3554

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ale pak ti došla během jednoho dne, tak si nestěžuj :lol:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3555

• Ingi
No to jsem cumel :D To zase jako jednou posta zabodovala :lol:

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3569

• Moni
To nemusíš čekat 3 měsíce, můžeš to zkusit i sám. ;) Kdyby se ti to nepodařilo dobře, žádný strach, mám ještě jednu doma navíc na další pokus... :D

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3573

• Lady
Bud rád že máš ještě auto Ingi...než mi Beczi poslal triko pro mojí přítelkyni,tak se mezitím se mnou rozešla :roll: ,ale stejně ho dostala...alepson ho ted může třeba rituálně spálit :lol:

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3574

• nina-ricci
Lady napsal:
Bud rád že máš ještě auto Ingi...než mi Beczi poslal triko pro mojí přítelkyni,tak se mezitím se mnou rozešla :roll: ,ale stejně ho dostala...alepson ho ted může třeba rituálně spálit :lol:

Jejda...to je docela blbý no... ale co, hlavně, že jsi měl broučka, když ti přišla nálepka...to by bylomnohem horší, kdyby zmizel ne? Ber to takhle ;)

A na srazech třeba potkáš nějakou milovnici beetlů :)

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3577

• Lady
JJ,máš pravdu..sice nemám holku,ale mám pořád hodně dobrou kamarádku a brouka k tomu,takže to ještě dopadlo obstojně :lol: na všem je třeba hledat pozitivní stránky :lol:

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3581

• nina-ricci
Lady napsal:
JJ,máš pravdu..sice nemám holku,ale mám pořád hodně dobrou kamarádku a brouka k tomu,takže to ještě dopadlo obstojně :lol: na všem je třeba hledat pozitivní stránky :lol:

Někdy je to i lepší, být sááám a užívat si svobodného života.... :twisted:
Vygenerováno za 0.169 sekund