Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3582

• Johnny
No, tak já si teda manželství užívám docela dobře :lol: :twisted: :ugeek: .
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3590

• Ingi
Moje rec :D I kdyz ted uz sam nejsem :( Nastesti to mame docela volnejsi... tak aspon tak :D

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3592

• Ingi
Moni napsal:
To nemusíš čekat 3 měsíce, můžeš to zkusit i sám. ;) Kdyby se ti to nepodařilo dobře, žádný strach, mám ještě jednu doma navíc na další pokus... :D
Vis jak, musime to brat jako, ze jsem to zkusil a bylo to spatne. Vim, ze by to tak na 100% dopadlo :lol: Tak jsme prave zachranili jednu samolepku :lol: Takze pockame az se udela hezky, necham nasi babi upect babovku a prijedes na navstevu, ju? :D

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3600

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Lady napsal:
Bud rád že máš ještě auto Ingi...než mi Beczi poslal triko pro mojí přítelkyni,tak se mezitím se mnou rozešla :roll: ,ale stejně ho dostala...alepson ho ted může třeba rituálně spálit :lol:
Hehe Lady vidíš to, já slečně to triko taky dal a pár měsíců po tom sem dopadl jako ty :lol: . Jestli se s tebou nerozesla kvůli tomu triku, tak mám čisty svědomí :) .Ale do jarního srazu by sis měl sehnat další, ať pak nepíšeš že to máš daleko a že bez slečny nemá cenu jet ;)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3604

• Lady
Vmlouvat se určitě nebudu ..to není můj styl,takže pokud mi bude náplň srazu a termín vyhovovat tak dorazím....sám ale určitě nepojedu,jet na výlet sám je pro mě trochu divné...ale neříkám že bych eventuálně nevzal tu slečnu s trikem...když už ho má že? a je pořád hodně dobrá kámoška,tak by jet mohla...ale to záleží na konkrétní situaci.. ;)

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3610

• Ingi
Jaaaj... to jsou plany ;) Jinak akorat jste mi potvrdili, ze tricko je nepritel vztahuuuu :D Jedine bez tricka :D A kalhotky tomu taky moc nepridaj :lol:

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 11 měsíců ago #3616

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Kamarád taky rád ...takže ju Lady klidně vem :) ... snad to bude co nejdžív. Ta zima už mě leze krkem :(
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 10 měsíců ago #3651

• Johnny
Souhlas, třeba z toho bude něco víc :-D .

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 9 měsíců ago #4249

• BOBO
Beczi - Přivez mi prosim jednu samolepku do Habrovan na sraz díky BOBO.

REKLAMNÍ PŘEDMĚT - NÁLEPKA NA ZADNÍ SKLO - PŘÍPRAVA VÝROBY 15 roků 9 měsíců ago #4252

• vosic
tak už mi samolepka došla,díky Beczi,jen co dovalim dom tak ji tam prdnu
Vygenerováno za 0.070 sekund