Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 5 měsíců ago #10147

• KŘÁPEK
Ahoj,
chtěl bych se přihlásit na sraz 12.9.,pojedu určitě,asi 2 lidi,ale ještě nevím,jestli přenocuju.
Ještě bych potřeboval poradit,prosím,jak uložit foto brouka k mému profilu(jsem počítačový analfabet),trochu jsem ho přelakoval a rád bych se pochlubil...dík a mějte se
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 5 měsíců ago #10152

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ahoj. Posli me tu fotku na mail a ja ti ji sem dam.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 5 měsíců ago #10161

• Kitty
Ahoj, na sraz urcite prijedeme. Takze dvakrat:-)

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10169

• Johnny
Ahoj, slíbil jsem kamarádce účast na svatbě, bohužel se to kryje se srazem. Čeká mě taky lak a vystříkání dutin na podvozku a déle top odkládat nemůžu. Užijte si to i beze mě!

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10172

• Moni
Změna ubytování - budeme v překrásném penzionu U červených vrat. Letos na jaře byla dokončena celková rekonstrukce, a to i všech pokojů. Restaurace je pro 60 osob, stejně tak dvě venkovní terasy. Takže vybereme dle aktuálního počasí... ;)

Prosím, kdo chcete na tento sraz přijet, přihlaště se dopředu - uveďte, jaký oběd jste vybrali + jestli s vámi počítat s lůžkem v penzionu.

Termín se již rychle blíží, vše je připraveno a těšíme se na vás...
:)

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10173

• Amber
Hlásím 2x jídlo 1, a pokud zbyde místo, tak i 2x ubytko :)

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10175

• andrzejzasina
Dopiszcie mnie+1.Miło będzie znowu się spotkać.

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10178

• Moni
andrzejzasina napsal:

I don´t understand polish... Andrzej, please, can you write everything in english?
Please, choose a lunch. Do you want book accomodation?

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10179

• Killingman
Moni napsal:
andrzejzasina napsal:

I don´t understand polish... Andrzej, please, can you write everything in english?
Please, choose a lunch. Do you want book accomodation?

Dopiště mě plus jeden. Bude milé se znovu potkat...

Já nerozumím polsky... Andrzeji, prosím, můžeš napsat všechno anglicky?
Prosím, vyber si oběd. Chceš zamluvit ubytování?

Killousch - samozvaný překladatel :lol:

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10181

• Moni
Hele, Killouschi... :lol:
Díky za překlad, ale takhle si tu na českém / slovenském fóru budeme za chvíli psát třeba německy, maďarsky, francouzsky, rusky... tak jak koho napadne? Já tomu fakt nerozumím a myslím, že takových je více... :D Já bych si taky na německym fóru nedovolila psát přispěvky česky. To bych se reakce asi nedočkala. :D

Ty letos na sraz nepřijedeš?
Vygenerováno za 0.133 sekund