Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10278

• pajulka
Ahojda chci se nahlásit na sraz 1 osoba,oběd 1,ubytování ještě nevím,dík Pája.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10279

• Moni
Krásně se nám to rozrůstá, už se na vás moc těšíme. :)

Prosíme všechny, kteří ještě zvažují, že přijedou, abyste napsali nejpozději ve čtvrtek dopoledne... musíme pak uzavřít seznamy na objednávky obědů a ubytování.
Díky moc všem. ;)

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10280

• herby
Ahoj, jsem tady nováček, ale brouka mám už asi rok a zatím jsem na srazu nikdy nebyla (nějak jsem to pokaždé propásla :cry: ale na tento sraz bych moc ráda přijela i s manželem, takže říkám možná, co nejdřív potvrdím !

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10281

• Moni
Herby, jestli jste ještě nikde na srazu nebyli, tak to zcela určitě musíte přijet. :D Píšu vás do seznamu a brzy nám to potvrďte... ;)

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10282

• Swenny
Tak potvrzuji ucast :) 2 osoby, 2x obed - 1 a 3 2x noc (2 luzkovy pokoj)

OT: Chtel bych se zeptat, bude tam moznost zakopit nalepku "new beetle club" ?:)

Dekuju!

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10286

• herby
Ahojda , pojedeme s manželem a na vás všechny se moc těšíme !!!!!
Takže 2 osoby, 2x oběd (1x 2, 1x 3 ) , 2x noc
děkujeme ! ;)

PS: a o tu nálepku mám taky zájem :)

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10291

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Kdo máte zájem o nálepku na zadní sklo, tak si ji můžete objednat zde: <!-- l --><a class="postlink-local" href="www.newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=61">viewtopic.php?f=6&t=61<!-- l -->

Mám je doma a dovezl bych je na sraz, ale bohužel se tam tentokrát neukážu.

Díky
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10292

• Swenny
Beczi napsal:
Kdo máte zájem o nálepku na zadní sklo, tak si ji můžete objednat zde: <!-- l --><a class="postlink-local" href="www.newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=61">viewtopic.php?f=6&t=61<!-- l -->

Mám je doma a dovezl bych je na sraz, ale bohužel se tam tentokrát neukážu.

Díky

Takze ti to nakonec nevyslo?:/ tak to je skoda... snad to vyjde stim Tuning srazem, tam bych se ukazal kdybys tam jel.

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10293

• Moni
Děkujeme všem, kteří nám vše potřebné dopředu nahlásili, a už se na vás opravdu moc těšíme... :) A pokud ještě zvažujete, jestli jet, tak neváhejte a prostě přijeďte... :D

Kdybyste cokoliv potřebovali, můžete mi volat... jako třeba že jedete pozdě, nebo že nás nemůžete najít atp. Ráda vám poradím a pomohu. ;)
Poslední úprava: 14 roků 4 měsíců ago od .

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10295

• maLa_HAvRaniCe
Ahojky,
strašně moc se omlouváme, ale na srázek nemůžeme dorazit. Dneska, jako na potvoru, nám odešel alternátor a nestíháme to opravit. :( Strašně nás to mrzí, hrozně moc jsme se těšili. :(
Tak s námi prosím nepočítejte a ještě jednou se omlouváme.
Lenka a Petr.
Vygenerováno za 0.065 sekund