Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10334

• presly
Ahoj.
Připojuji se k ostatním účastníkům srazu a prohlašuji: "Ten sraz neměl chybu !!!" :D Skvělá práce Moni. Všechno fungovalo naprosto excelentně. Bylo pro nás moc fajn se potkat s tolika lidmi, kteří propadly kouzlu NB. :roll: Už se moc těšíme na jarní sraz.
Mějte se. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10337

• Bert
Mluvím za nás oba: Bert ml. i st., že se nám sraz moc líbil. Vše proběhlo dokonale, organizace na jedničku. Prostě pohoda. Zase určitě pojedeme. ;)

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10360

• valhela
Fotečky ze srazu...
Přílohy:

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10361

• valhela
Broučci...
Přílohy:

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10362

• valhela
Ještě jednou....
Přílohy:

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10363

• valhela
Jeden originální.
Přílohy:

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10364

• valhela
Kokořín...
Přílohy:

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10365

• Moni
Strašně mě těší všechna slova chvály, která samozřejmě patří celému našemu týmu. :D Víkendové setkání bylo naprosto báječné, přijeli samí supeeer lidé s krásnýma autama... :)

Neodpustím si ale konstatování, že jsme skutečně účast čekali větší. :( Nikomu nic nenutíme, ale jen by mě zajímalo, proč má zájem o srazy NBC klesající tendenci místo aby tomu bylo naopak? Asi by toto měla být hlavní otázka, nad kterou bychom se měli zamyslet, aby to do budoucna nepokračovalo stejně... protože takhle je asi něco špatně? :?

Všem moc děkujeme, že jste do našeho kraje zavítali, celou akci jsem si užila opravdu do plných... :lol: A pokud to vyjde, bude mi potěšení vás zase doufejme brzy vidět. ;)

A zde jen pár fotek na ukázku, zbytek bude ve fotogalerii...

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10366

• Moni
:)
Přílohy:

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10367

• valhela
Jednu pro Moni...
Přílohy:
Vygenerováno za 0.095 sekund