Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10296

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Swenny napsal:
Beczi napsal:
Kdo máte zájem o nálepku na zadní sklo, tak si ji můžete objednat zde: <!-- l --><a class="postlink-local" href="www.newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=61">viewtopic.php?f=6&t=61<!-- l -->

Mám je doma a dovezl bych je na sraz, ale bohužel se tam tentokrát neukážu.

Díky

Takze ti to nakonec nevyslo?:/ tak to je skoda... snad to vyjde stim Tuning srazem, tam bych se ukazal kdybys tam jel.
Ten tuning je uz za tyden. Obavam se, ze znacky nebudu mit ani do te doby. Porad jen cekam a cekam a nic se nedeje. Ted to podle vseho zdrzuje VW s udaji do technicaku. Ale kdybych jel, tak dam urcite vedet. Sak ja se jeste ozvu. Nemas ICQ? To by bylo asi nejlepsi. Kdyztak me ho posli soukromou zpravou.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10297

• Tanja
Moni, psal mi ted Andrzej, ze bohuzel na sraz nedojedou. Moc se omlouva a pozdravuje vsechny.

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10299

• Moni
To Havranice: tak to je mi líto, že nedorazíte... ale to tak někdy holt přijde. :(

To Tanja: děkuji za vyřízení, i když je to také nemilá zpráva. :( Škoda. Tak zas třeba příště.

Jinak jsem kontaktovala Josefa z Rakouska. Chtěli přijet, ale tento víkend je bohužel jeho manželka v práci.
Srdečně vás ale všechny zve na sraz NB, který se koná 17. - 19. 9. 2010 v Salzburku. Já bohužel nemohu, ale pokud byste někdo měl zájem, předám vám kontakt. Rád vás uvidí a s noclehem prý vůbec není problém... :D

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10300

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Nemají nejaky web ti rakusaci? Nebo jak se na ty srazy domlouvaji, pres nemce?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10301

• Tanja
Beczi, web netuším a klub nemají, ale jsou na nějakém VW fóru. Jen co mi Josef říkal tak jich je tam pár kolem brouků, kteří se rádi sejdou. Příště jim to snad vyjde přijet...

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10304

• Amber
Právě jsme se vrátili z podzimního srázku a ráda bych poděkovala Moni, za skvěle odvedenou práci. Vše bylo suprově zvládnuté, žádné zbytečné postávání, prohlídka hradu, ubytko, jídlo i zábava super, takže tleskám :D Všem zúčastněným taky děkuji za příjemné posezení téměř do rána a vás nové jsem samozřejmě ráda poznala :D Takže na závěr ještě jednou velké díky Moni a všem ostatním za skvěle strávený víkend. Jen škoda že nás nedorazilo víc, ale i tak to byla paráda!!! ;) Díky

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10305

• valhela
My by jsme také rádi poděkovali Moni a spol. za perfektně připravený sraz a výborný program, vše bylo na 1,bez zmatků a stresu.Všechny jsme Vás rádi viděly a pěkně jsme si to užily.Ještě jednou díky,bylo to super. :P

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10306

• Ingi
Presne tak, krasnej a pohodovej vikend bez zmatku :D Vsechno bajecne vyslo vcetne pocasi a nakonec i ubytovani ;) Prima lidi a fajne zabava. U me jako palec nahoru a velka pochvala Moni ;)

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10324

• janelle81
Ahojky :)
přidáváme se k velkým pochvalám, moc super srazík :D :D . Díky za super den. Škoda, že jsme museli tak brzo :(
Bylo mo hezky díky. Jana ;)

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 4 měsíců ago #10328

• Swenny
Ahoj,

taky se přidávám :) Sraz se opravdu povedl, nemělo to chybu. Ještě jednou moc děkujeme.

Snad se co nejdříve zase všichni uvidíme! ;)

Těšíme se na fotky ;)
Vygenerováno za 0.104 sekund