Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 3 měsíců ago #10481

• Moni
Tanjo, bylo nás 14. Já se netrápím, to vůbec ne. Opravdu přijeli samí báječní lidé a skvěle jsme si to užili. :)

Ale... proč nepřijede opakovaně mnoho z těch, co už na srazech byli? Něco se jim nelíbilo? Pokud ano, tak aspoň mě by zajímalo co, aby se to dalo třeba pozměnit, vylepšit. Proto se zamýšlím nad tím, jestli je něco špatně? Vždyť je to vidět i tady na foru... komunikace tu dost vázne, přitom dřív tomu tak nebývalo. :?
Myslím, že by vůbec nebylo od věci toto více rozebrat, aby každý skutečně napsal upřímně svůj názor. Ona se totiž dost těžko plánuje akce třeba kapacitně pro 50 lidí a pak přijede 20. :( To asi všichni chápete... a to ti do dalších let bere motivaci.
Děláme dva srazy klubu ročně a přijede 14 aut? Máme zvolit jiný termín? Vždycky se to nehodí všem, ale téměř nikomu? A takových otázek je mnoho, které si kladu.
Takhle se bohužel nemůžeme posunout nikam dál a plánovat větší a lepší akce. :( Prostě bych jen chtěla slyšet názory všech, co by od srazu očekávali a ták... a samozřejmě i kritiku, vždyť z té se dá nejvíc ponaučit.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 3 měsíců ago #10482

• Johnny
Moni, taky nad tím dumám. Můj osobní důvod byl ten, že jsme měli návštěvu a kvůli začátku školy jsme to nemohli posunout. Beczi neměl auto, ale nechápu proč se ostatní ani nepřihlásí. Něco je špatně, ale co? Program nebyl nezajímavý, místo bylo taky ok... Osobně to nechápu... Klubáků je přece daleko víc-

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 3 měsíců ago #10483

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Spousta lidi po odeslani pozvanek na sraz odepisuje, ze bud je to pro ne daleko, maji v tu dobu zrovna nejakou jinou akci a nebo nemaji penize. On takovy dvoudenni vylet vyjde na par tisic. A ctvrty duvod je ten, ze maji neco z autem, coz byl tentokrad muj pripad. Ted mam sice novou baterku, ktera po pulrocnim stani odesla a nedrzela kapacitu, auto funkcni, ale porad cekam na znacky.

Nekolik davnych clenu klubu uz taky Brouka nevlastni :(
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 3 měsíců ago #10485

• valhela
Všechny tyto důvody chápu,ale je třeba si přiznat,že někteří byly zklamáni z jarního srazu a tak se jim prostě na další nechce,je to škoda,protože kdyby byli v Mělníku,tak by změnily názor.

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 3 měsíců ago #10493

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Mrkni na seznam přihlášených na jarní sraz a na podzimní a zjistíš, že ti co nedojeli teď byli většinou poláci, nebo slováci: <!-- l --><a class="postlink-local" href="www.newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=462&start=0">viewtopic.php?f=7&t=462&start=0<!-- l --> ... ostatní jsou nahlášeni na oba srazy. Na jaře jich dojelo taky míň jak poprvé. Spíš tu chybí spousta těch, co jezdili minulý rok. Protože někdo se dojede podívat ze zajímavosti, ale nestane se zarytým fandou.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 3 měsíců ago #10494

• superman007
čauky lidi.ja sem byl na srazu v Mělníku a moc sem si to užil.super sráááázek :D .Moni moc se ti to povedlo.

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 3 měsíců ago #10501

• Moni
Asi bych nechala určitě každého napsat svůj názor a nepsala nic všeobecně za ostatní... proto to tu rozebíráme. Není úplně pravda, že by na jarním srazu byli navíc přihlášeni jen Slováci a Poláci, to vidíme všichni... A nejde jen o to, kdo byl přihlášen, ale kdo přijel. :? Kolik lidí odepíše na mail? Co je spousta? Proč nekomunikují na foru, když to tu od toho je? Když si budeme všichni psát soukromou cestou, ostatní se to nedozví a nic se nezmění ani nezlepší... prosím, pište, ať se s tím dá něco udělat. ;)

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 3 měsíců ago #10502

• dodo555
nie so ma tomto fore dlho ale vsimol som si, ze je tu uplne mrtvo, neviem cim to je, mozno ze je tu celkovo malo uzivatelov, mozno su tu starsi ludia ktori maju uz aj ine starosti....
Najtazsie je to rozbehnut, potom to uz pojde same ak tu ludia najdu cca 10 novych prispevkov denne tak to mozno zacnu aj denne navstevovat a kazdy nieco dopise atd.....

Napriklad chodim na www.smart-club.cz a tam je to zive az moc, stane sa ze nestihnem denne precitat ani vsetky prispevky, nehovoriac o tom ak sa tam nepozriem 3 dni pripadne tyzden :)

Ja som napriklad videl info o zraze ale :
1. Z Bratislavy je to dost daleko
2. Rodinne povinnosti, mame 2 deti a uz to potom nie je vsetko take jednoduche.... :)

Ked bude nieco blizsie a bude mi vychadzat cas rad pridem :)

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 3 měsíců ago #10506

• Johnny
Bývalo to tady daleko živější. A uživatelů tady taky není málo... V tom problém asi nevidím...

11. - 12. 9. 2010 Podzimní sraz - Mělník a tour Kokořínskem 14 roků 3 měsíců ago #10510

• Štěpoš
Čaute všichni, já posílám omluvenku dodatečně, kdybych mohl, určitě bych dorazil, miluju výlety když sedím za volantem :)
Jenže u mě je věčný problém s časem. Z práce do práce a pořád dokola... Další problém mám v tom, že mi v práci zakázali přístup na některé internetové stránky a trefili se zrovna na tuto :( Takže se sem dostanu max jednou za měsíc, když je chvilku klid... Mrzí mě, že jsem Mělník propásnul, ale příští srázek snad klapne. Jinak nemůžu si stěžovat ani na jeden sraz, všechny byly super!!! Je to přece radost, jednou za čas vypadnout z domu a "zabroukovat si" ;)
Vygenerováno za 0.097 sekund