Tak aby se to tu hnulo, protože už za chvílu budem mít snad jaro...domlouvali jsme se ohledně srazu a mám nápad jak udělat hned náš první sraz pořádně, hlavně skoro zadarmo což potřebujeme dokud nic nemáme a ať se všichni baví.
Od ledna pořádáme u nás v okolí zábavy, diskotéky a tak. Celkem už máme slušnou techniku, na což se můžete podívat tady na tom videu:
http://www.youtube.com/watch?v=zwyPA8ZFffk ... pro další jedem zítra.
Takže by šlo uspořádat první náš sraz tady v okolí. Zajistil bych zadarmo sál s hospodou, občerstvení, případně venkovní areál, kdyby bylo pěkny počasí, betonovou plochu a na výletu by jsme se taky domluvili. Kemp se tu v okolí určitě taky najde. A buď v naší vesnici Habrovany (u Vyškova)a nebo ve městě Rousínov by se dala udělat přehlídka našich Brouků. Mám tu už nějakou publicitu na úřadech, tak bych to s něma domluvil. Dálnice je od nás 3km, takže s dostupností i pro Pražáky by nebyl problém, dokonce i pro Slováky a Ostraváky. Na večer nachystáme kulturní program, videoprojekci s fotkama a tak dál. Dál protože nikdo s NB tu v okolí nebydlí, tak mám lidi co by mě s tím pomohli to nachystat, což nevím jak by sme dělali poprvé v čechách. Další sraz pak může být třeba v jižních čechách, severních čechách a tak. Ale je to náš první, tak by sme si an tom měli nechat záležet.
Takže teď se ptám, co vy na to???