Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Navrhněte společný sraz

Navrhněte společný sraz 15 roků 11 měsíců ago #3467

• Káťa
Čeeský Ráj jee určitě fajn nápad. Ani já to (zatím) nemám daleeko, takžee bych see přidala. Alee vidím to tak neejdřív na květeen..... jee tu všudee dlouho sníh.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Navrhněte společný sraz 15 roků 11 měsíců ago #3468

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
nina-ricci napsal:
Já bych to směrovala někam do blízkého okolí Prahy.... ať je to hezky ve středu republiky.... ale to je jen můj návrh
Praha a střed republiky?? To spíš už Brno, protože Jihlava je střed republiky a ta je blíž Brnu ;) ..a navíc zeměpisně je Brno střed Evropy, i když se uvádí Praha, protože je větší. A co v Praze?..je tam jen provoz, není kde zaparkovat atd. ...lepší bude nějaká příroda, to je můj názor. Uvidí se co ostatní
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Navrhněte společný sraz 15 roků 11 měsíců ago #3469

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Káťa napsal:
Čeeský Ráj jee určitě fajn nápad. Ani já to (zatím) nemám daleeko, takžee bych see přidala. Alee vidím to tak neejdřív na květeen..... jee tu všudee dlouho sníh.
Až květen? :( ...a já myslel tak ke konci března

Navrhněte společný sraz 15 roků 11 měsíců ago #3478

• Moni
Mně se polohou líbí jak Český ráj tak i Jihlava. Ale spíš záleží na tom, kdo tam někde zná a najde nějaký fajn plácek pro náš sraz. :D Časově bych to viděla ale taky asi tak nejdřív na přelom dubna a května. Nerada bych tam mrzla jak v říjnu ve Štokách... ;)

Navrhněte společný sraz 15 roků 11 měsíců ago #3479

• Johnny
Mě by vyhovoval duben, konec března je moc brzy, to bude opravdu ještě nejspíš chladno...

Navrhněte společný sraz 15 roků 11 měsíců ago #3482

• Káťa
jjj, taky chci aby bylo teeplíčko :D btw u Jihlavy už see myslím bylo, takžee bych opravdu vybrala jiné místo

Navrhněte společný sraz 15 roků 11 měsíců ago #3505

• Ingi
Beczi, dalsi reklamni predmety musi byt saly a kulichy, jinak holky do leta neuvidime :lol:

Navrhněte společný sraz 15 roků 11 měsíců ago #3512

• Káťa
Ingi napsal:
Beczi, dalsi reklamni predmety musi byt saly a kulichy, jinak holky do leta neuvidime :lol:

Hahaha :lol: Mě by see to náhodou hodilo, nosím tyhlee doplňky skoro 3/4 roku :( Momeentálně jseem tu zachumeeleená až po koleena, tak see neediv, žee bych raději teeplíčko :D
Přílohy:

Navrhněte společný sraz 15 roků 10 měsíců ago #3643

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak aby se to tu hnulo, protože už za chvílu budem mít snad jaro...domlouvali jsme se ohledně srazu a mám nápad jak udělat hned náš první sraz pořádně, hlavně skoro zadarmo což potřebujeme dokud nic nemáme a ať se všichni baví.

Od ledna pořádáme u nás v okolí zábavy, diskotéky a tak. Celkem už máme slušnou techniku, na což se můžete podívat tady na tom videu: http://www.youtube.com/watch?v=zwyPA8ZFffk ... pro další jedem zítra.

Takže by šlo uspořádat první náš sraz tady v okolí. Zajistil bych zadarmo sál s hospodou, občerstvení, případně venkovní areál, kdyby bylo pěkny počasí, betonovou plochu a na výletu by jsme se taky domluvili. Kemp se tu v okolí určitě taky najde. A buď v naší vesnici Habrovany (u Vyškova)a nebo ve městě Rousínov by se dala udělat přehlídka našich Brouků. Mám tu už nějakou publicitu na úřadech, tak bych to s něma domluvil. Dálnice je od nás 3km, takže s dostupností i pro Pražáky by nebyl problém, dokonce i pro Slováky a Ostraváky. Na večer nachystáme kulturní program, videoprojekci s fotkama a tak dál. Dál protože nikdo s NB tu v okolí nebydlí, tak mám lidi co by mě s tím pomohli to nachystat, což nevím jak by sme dělali poprvé v čechách. Další sraz pak může být třeba v jižních čechách, severních čechách a tak. Ale je to náš první, tak by sme si an tom měli nechat záležet.

Takže teď se ptám, co vy na to???

Navrhněte společný sraz 15 roků 10 měsíců ago #3644

• Johnny
Já už sem to Beczimu schválil na ICQ, takže to schvaluju i teď.
Vygenerováno za 0.104 sekund