Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Navrhněte společný sraz

Navrhněte společný sraz 15 roků 10 měsíců ago #3688

• Káťa
Já osobně jseem pro posleední teermín. Jeednak si myslím, žee už budee teepleeji neež v břeeznu a jeednak mám teen sudý týdeen vžydcky volno.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Navrhněte společný sraz 15 roků 10 měsíců ago #3690

• Moni
Já jsem taky pro ten poslední... ;)

Navrhněte společný sraz 15 roků 10 měsíců ago #3691

• Johnny
Já taky hlasuji pro ten poslední.

Navrhněte společný sraz 15 roků 10 měsíců ago #3692

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
Jenom k tomu terminu... predpokladam, ze na tu pripravu je a na to aby jsme se dohodli je potreba min. 3-4 tejdny. Takze takovy prvni mozny datum je vikend 28 a 29.3, pak je moznost jeste 4 a 5.4. Ten dalsi jsou velikonoce a to asi tezko neco planovat. Takze bud se trefime do tehle dvou, nebo pak az 18 a 19.4 :)

Copak nam k tomu povi organizatori? :D
Organizátoři ti na to poví to, že už sháním nejvýhodnější termín a až bude, dám sem info okolo ubytování a už se můžete hlásit.

Nejde o to vybrat termín, ale musí být už teplo, aby sme mohli udělat venkovní zábavu nejen pro nás, ale i okolní lidi (aspoň se zkamarádíte :) ) a taky zamluvit ubytování. Což se nezdá, ale je problém. Snažím se sehnat co nejlevnější. Záleží na počtu lidí .... stejně tu asi každej spat nebude, přímo u té letní zábavy je místo na postavení stanů a někdo třeba přespí v autě a nebo dokonce pod stolem :-D ..to se uvidí podle lidí. Jsou tu hotely s kapacitou 20, 30 dokonce i 100 míst, ale musí se to zamluvit dopředu. je tu ještě jeden termín, kde je sraz historickejch aut, kde bych to chtěl domluvit s něma, že by sme stáli opodál, protože si stejně uděláme vlastní sraz, ale došlo by tím pádem hodně lidí se podívat. To uvidím jak to dopadne, každopádně to domlouvám a až budou konkrétní termíny, dám sem info a můžem se přihlašovat a dělat plakáty atd.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Navrhněte společný sraz 15 roků 4 měsíců ago #7667

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Nevíte o co jde tady na tom webu: http://www.lejog2010.info/ ???

A taky kdy se bude konat New Beetle Sunshine Tour? http://www.beetle-sunshinetour.de

Navrhněte společný sraz 15 roků 4 měsíců ago #7670

• Kitty

Navrhněte společný sraz 15 roků 4 měsíců ago #7671

• Moni
Termín pro Sunshine Tour 2010 ještě není ofic. daný, ale teď v říjnu už by ho měli dát na stránky... :D

Navrhněte společný sraz 15 roků 3 měsíců ago #7782

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
CO TAKHLE UDĚLAT ZIMNÍ SRAZ?

Teď jel kolem našeho nějaký klub kabrioletů. Bylo jich fakt spousta. A všichni měli střechu dolů, i když je celkem zima. A proto mě napadlo, když kabriolety mají teď sraz, proč my bychom měli mít poslední sraz někdy před měsícem a teď už nic až do jara? U starých Brouků to chápu, jim by fakt asi byla v tom autě zima, ale u nás? Máme moderní auta, takže na počasí nesejde, pokud neprší. Proto bych navrhoval někdy v listopadu, prosinci dát ještě jeden sraz.

Třeba teď pro změnu v Hradci, kde je René, Johnny, Káťa. Mohl by to být jen sraz nás skalních fanoušků, kteří přijedem vždycky. Účast např. 20 lidí by stačila a spojit to třeba s vánočníma nákupama.

Takže pište návrhy, kdy, kde a kdo by se o to postaral. Potřeba je jen asi zařídit místo na večerní chlastačku, na kterou se asi každej už teší :lol: . Odpolední program by stačil jen sraz na parkovišti, nějaké ty nákupy, popřípadě návštěva kulturní památky. Ale moc to nepřehánět, prostě něco malyho.

Navrhněte společný sraz 15 roků 3 měsíců ago #7787

• Radka a Zdeněk
To je dobrý nápad :D Bohužel nám Týnec unikl :( , takže vás rádi uvidíme dříve než v Habrovanech nebo v Polsku ;) a klidně i bez té večerní akce :lol: U nás v okolí však žádné velké nákupní centrum není...

Navrhněte společný sraz 15 roků 3 měsíců ago #7791

• Káťa
V Hradci tak Futurum nebo nákupní centrum u Tesca, v Pardubicích nevím co je.... Na organizaci je nás tu v okolí dost, tak bychom třeba vymysleli nějaké místo na noční akci.... Kdyby to bylo u nás, použili bychom naši hospodu:-)
Vygenerováno za 0.104 sekund