Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2008-Vánoce respektive Silvestr netradičně? - NEKONALO SE

2008-Vánoce respektive Silvestr netradičně? - NEKONALO SE 16 roků 1 měsíc ago #2498

• evicak
Ahoj lidi.

Vzhledem k úspěšnosti jiných srazů mám trochu pocit, že je to úplně zbytečné to tady psát, ale Beczi trval na svém a tak to tady píšu.

Nevím, jak vy se díváte na Vánoce. Já jako malá holka jsem je milovala, asi jako každé dítě, ale v současnosti mi spíš lezou na nervy - ten shon, útraty, přejídání, televize - to vše se stalo symbolem novodobých Vánoc a nevím, jestli je pořád o co stát. A sníh? Kde ty roky jsou... Co se týče Silvestra, já osobně ho ráda neměla nikdy, protože nucená zábava a opíjení není nic pro mě. Navíc je Silvestr spíš připomínkou toho, jak neúprosně čas letí, než radostnou událostí.

Ale na Vánoce máme všichni, nebo alespoň většina dlouhé volno. A pokud nepočítám ty, co prostě "musí" objet rodinu, péct a tak podobně, ani ty, co prostě musí jet na hory (není sníh, a tak nemyslím, že je jich moc), pak si myslím, že je docela možné, že je mezi námi hodně těch, co mají plno volna a uvítali by jeho efektivní využití.

Vzhledem k velmi nezimnímu počasí by bylo pro mnohé možná velmi osvěžující jet někam za sluníčkem, strávit týden či dva dobrodružstvím. Takových 20 stupňů a slunečno...

Letenky se dnes dají pořídit velmi levně a pokud máte trochu dobrodružnou povahu a chuť prozkoumávat cizí světy, třeba by Vás taky nadchla myšlenka odletět někam na nějaký ostrůvek (Madeira, Kanárské ostrovy atp.), najmout autíčko, vzít spacák a stan, a pěkně hodit všední starosti za hlavu a aktivně se zrelaxovat.

Proto Vás jménem svým a Becziho prosím, abyste vy, které tento nápad oslovil, napsali svůj názor, nápad či připomínku a třeba dáme něco dohromady.

Mrkněte na web http://www.airstop.cz a podívejte se, za jak krásné ceny se dá někam letět.

Jinak přeju krásné a pohodové svátky.

Eva
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-Vánoce respektive Silvestr netradičně? - NEKONALO SE 16 roků 1 měsíc ago #2499

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak tady už je napsany myslím úplně všechno. jen bych dodal, ať se hlásí jen ti, co o tom 100% uvažují. Ať to nedopadne tak, že by nás nakonec bylo málo. Myslím že tím nic neztratíte a takovy zážitky jen tak mít nebudete. A ty ceny jsou skvěly.

Tady je pár obrázků pro inspiraci:

současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-Vánoce respektive Silvestr netradičně? - NEKONALO SE 16 roků 1 měsíc ago #2519

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak co? Nikdo nic? .... nikdo se tu nenajde, kdo by jel v zimě k moři? :lol:

2008-Vánoce respektive Silvestr netradičně? - NEKONALO SE 16 roků 1 měsíc ago #2620

• Káťa
Já osobně mám v zimě mořee neejraději, alee leetos see nějak needostávají lovee, všeechno spolknee mojee Beera.
Alee co umělý mořee u Berlína?? Někdy z jara?

2008-Vánoce respektive Silvestr netradičně? - NEKONALO SE 16 roků 1 měsíc ago #2621

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Moře nás může společně čekat na srazu NB v německu - Sunshinetour ... ale jel bych i teď a za levno. Někam kam se jen tak nedostanem
Vygenerováno za 0.078 sekund