Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5006

• Johnny
No, něco by se tam mohlo zanášet, co třeba taky žhavící svíčky? Nebo palivový filtr? My sme oboje měnili hned při koupi a žhavící svíčky byly kaput téměř všechny... To dáte dohromady, držím palce! A vůbec vám to nezávidím.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5007

• Amber
Uvidíme, každopádně děkuji a doufám, že to nějak stihneme :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5008

• Johnny
No kdyžtak se uvidíme na konci května v Praze, to zase budu mít školu.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5009

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Kolik máte paliva v nádrži? Já když mám pod první rysku, tak mě auto jde těžko startovat. Do těď to nevyřešil ani mechanik, tak jezdím pořád s polovinou nádrže a bez problému. A minule když mě nešlo starotvat, tak byla vadná baterie. Zkuste někde sehnat servis, ať vám to opraví. Určitě to bude nějaká kravina. Ještě si vzpomínám, když mě nejelo auto a svítila nějaká kontrolka, možná to žhavení, tak to bylo spínačem brzdových světel ;)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5010

• Amber
Do servisu půjde ke kamarádovi, ale až bude čas. Jinak si taky myslíme, že to bude nějaká kravina, jenže i kvůli ní se to musí celý rozebrat, aby se to zjistilo. Těma světlama ani baterkou to není, světla jsou ok a baterka úplně nová, jak říkám, je to prostě záhada a to i pro našeho mechanika...

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5014

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak ať to do 2 týdnů zpraví a stihnete to ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5015

• Amber
Kéž by to tak bylo :roll:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5016

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Amber napsal:
A mě jak to mrzí, si ani nedovedete představit!! Jsem se na to těšila jako malý dítě!! Hledala jsem na netu, jestli Beetla náhodou někde nepůjčujou, ale bohužel... Jela bych klidně i jiným, ale když to prostě není ono :cry:
Tady je autopůjčovna kde mají Brouka, ale je v Ostravě: http://www.nova-autopujcovna.cz/vozidla.php

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5018

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Jo a Amber, ještě mě napadlo..zkus se mrknout na http://www.vw-club.cz, třeba tam ten problém někde najdeš a nebo když ho tam napíšeš, tak ti poradí. Je tam víc zkušenějších lidí. Dej to do tématu Golf IV

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5020

• Amber
Už jsem to na vw-club dávala, ale můj problém je asi záhada, dokonce jsem projela i téměř všechny příspěvky a nic... no škoda že ta půjčovna není někde poblíž, Ostrava je faakt daleko :D jinak ale dík
Vygenerováno za 0.110 sekund