Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #4967

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
renetrans napsal:
Lufi neboj my jsme v poho ;)
Lufi nemůže přespat, protože jim do toho něco vlezlo, ale dojedou. Tak jsou zas menší změny v ubytování. Kdo a kde bude spat se bude nejspíš řešit až na místě.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #4976

• Káťa
To Beczi: Ještě v Jaroměři nabírám bobika, psal, že nestíhá, tak na něj mysli s ubytováním,jestli něco ještě je. Určitě se ti ozve a upřesní ti info.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #4979

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Káťa napsal:
To Beczi: Ještě v Jaroměři nabírám bobika, psal, že nestíhá, tak na něj mysli s ubytováním,jestli něco ještě je. Určitě se ti ozve a upřesní ti info.
A kdo to je? Je ještě volný jeden pokoj. Kolik jich dojede? Pro tebe mám rezervovany dvě lůžka.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #4984

• Káťa
Beczi napsal:
Káťa napsal:
A kdo to je? Je ještě volný jeden pokoj. Kolik jich dojede? Pro tebe mám rezervovany dvě lůžka.

U mě 2 lůžka platí. Bobika jee někdee od Náchoda a dojeedee svým broučkeem, snad see ozvee mě neebo tobě, kolik jich budee a tak.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #4987

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Káťa napsal:
Beczi napsal:
Káťa napsal:

U mě 2 lůžka platí. Bobika jee někdee od Náchoda a dojeedee svým broučkeem, snad see ozvee mě neebo tobě, kolik jich budee a tak.
Ať se ale ozve co nejdřív a pošle zálohu. Jestli máš kontakt, zkus ji napsat.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5000

• Amber
Tak nevím, nevím, naše účast v Habrovanech je vážně ohrožena :cry: !! Náš brouček totiž stále nejede a je těžké říct, kdy pojede :?: :?:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5002

• Johnny
To mě moc mrzí, sem se těšil na nové přírůstky a vy zatím nevíte zda vůbec budete moct jet. Co aspoň jiným autem?

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5003

• Amber
A mě jak to mrzí, si ani nedovedete představit!! Jsem se na to těšila jako malý dítě!! Hledala jsem na netu, jestli Beetla náhodou někde nepůjčujou, ale bohužel... Jela bych klidně i jiným, ale když to prostě není ono :cry:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5004

• Johnny
A co s tím teda vlastně máte?

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5005

• Amber
To je právě ta záhada. VAG hlásil chybu ve spínači otáčkoměru, tak jsme vyměnili kabel, který byl prodřený a nic se nezměnilo, musíme to dát ke kamarádovi, aby to rozebral a podíval se na to, jenže zatím nemá čas. Auto točí, a když se s ním delší dobu nic nedělá, tak i chytne, ale bliká žhavení, když to zkusíš podruhé, tak už ale nechytne. Je to celý nějaký divný.
Vygenerováno za 0.095 sekund