Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4849

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
corvette0911 napsal:
Ahoj,
jeden řízek a jeden steak s broskví. Jinak mám černého beetla 1.8 turbo, rok výroby 2000, křidýlko, přítlačné křídlo(prodloužená střecha), 17 nízkoprofilovky, mračítka a včera jsem přidala vinily. Jinak mi to ma icq došlo - dík. Budu se těšit
PS : Minulou sobotu jsme také potkala kolonu, ale Corvette, tak jsem zavzpomínala na staré časy a pěkně mě to nabudilo na sraz :D :D :D :D :D
Tak to bude mit Moni na srazu konkurenci, druhy 1.8T :lol: ... jidlo jsem ti objednal. Ubytování teda nechceš? A to mělas kdysi Corvettu? Nevím jestli bych ji pak vyměnil za Brouka :mrgreen:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4857

• Ingi
Proc neee? Zase by ses dostals na polovicni spotrebu :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4859

• Moni
No tak to už se moc těším na další turbíčko... konečně! :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4871

• corvette0911
Corvettu měl taťka bílý lak a červená kůže ;o) ubytování nepotřebuji zamluvit, pač musím být v sobotu v 8 ráno v Liberci ve škole :o ( , takže budu muset nějak rozumně v pátek odjed zpět do Kladna :o (

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4882

• Moni
A tak jestli jsi z Kladna, tak bys taky mohla jet s námi společně z Prahy... :)

<!-- l --><a class="postlink-local" href="newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=251&start=10">viewtopic.php?f=7&t=251&start=10<!-- l -->

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4887

• Ingi
Moni napsal:
A tak jestli jsi z Kladna, tak bys taky mohla jet s námi společně z Prahy... :)

<!-- l --><a class="postlink-local" href="newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=251&start=10">viewtopic.php?f=7&t=251&start=10<!-- l -->

Jasne, Multi je taky z Kladna tak uz z Kladna muzete vyrazit spolu ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4888

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Chcete aby s nama v koloně jeli i motorky jako doprovod? Třeba tři, takovy ty choopery nebo jak se tomu říká ktery dost řvou, tak by upoutali pozornost.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4900

• Johnny
Mno, nevím nevím, na jednu stranu jo, ale eště si to rozmyslím...

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4905

• Multi
Je,je právě jsem se asi probral,kdo pak je to tu z Kladna ? :D :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4906

• vosic
Johnny napsal:
vosic napsal:
Mě to takhle vyhovuje,ale předem upozorňuju Johnyho s manželkou,že někdy hrozně chrápu. :lol:
Dám si 2 porce kuřecího steaku s broskví, sýrem a hranolky a penízky jdu hned odeslat.

Upozorňuju Vosiče, že pokud chrápe, tak manželka si vezme špunty do uší a já mu zacpu ústa tím, co budu mít celý den na noze. P.S.: Manželka doporučuje náplast volný dech. :twisted: :twisted: :lol: 8-)

Myslim že nakonec ani néé,jestli se bude ochutnávat ta slívka,tak budu rád,že budu dejchat natož chrápat. :twisted:
Vygenerováno za 0.111 sekund