Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4678

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Kdo by měl zájem, tak jsou ještě volné 3 postele k ubytování
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4682

• lady-bird
Když já pořad nevím, jestli dostanu v práci volno:(
Každopádně to snad budu vědět už v pondělí... tak dám vědět:-) Měla bych pak zájem o ubytování pro 2 a jíddddlo:-))))
Chtěla bych se zeptat, jestli bude k dostání samolepka Newbeetleclubu? :-) :D
Tak se na vás všechny těším a doufám, že se uvidime:-)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4683

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
lady-bird napsal:
Když já pořad nevím, jestli dostanu v práci volno:(
Každopádně to snad budu vědět už v pondělí... tak dám vědět:-) Měla bych pak zájem o ubytování pro 2 a jíddddlo:-))))
Chtěla bych se zeptat, jestli bude k dostání samolepka Newbeetleclubu? :-) :D
Tak se na vás všechny těším a doufám, že se uvidime:-)
Samolepky budu mít u sebe. A s tím ubytováním by bylo dobry to co nejdřív vědět, protože jeden ten pokoj je ještě volný, ale pokud ho nikdo nebude chtít, musím ho odhlásit. Tak do pondělí počkám.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4684

• Radka a Zdeněk
Ahojky,všechny moooc zdravíme a prosíme třikrát steak s broskví. Už se nemůžeme dočkat :D Zejména když jsme minulou sobotu natrefili na kolonu více jak stovky motorkářů :o Měli srázek v Mohelnici a bylo jich tam prý 500 :shock: To nám bohužel asi nehrozí, ale jestli dorazí všichni, bude to super :!: :!: :!:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4688

• corvette0911
Ahoj,
já se k Vám také přidávám a ráda bych jela i na ten oběd (prozatím jedeme dva a další dva nevím jestli na 100% pojedou). :D ;) Bohužel to nemohu protáhnout do soboty, pač jedu do školy :o ( Budu se těšit Lucka ( corvette0911)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4689

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
corvette0911 napsal:
Ahoj,
já se k Vám také přidávám a ráda bych jela i na ten oběd (prozatím jedeme dva a další dva nevím jestli na 100% pojedou). :D ;) Bohužel to nemohu protáhnout do soboty, pač jedu do školy :o ( Budu se těšit Lucka ( corvette0911)
Čau. Sem ti odpovídal i na ICQ, jak mě psalas, ale nevím jestli ti to doslo. S děma obědy budu počítat, další dva mě kdyžtak nahlaš pak radši dopředu. Máš vybrany i jídlo? Jsou na straně 14, tady v tématu. Ulehčí nám to práci. A jakou máš barvu Brouka? Dopíšu tě do seznamu účastníků na první straně

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4692

• Johnny
vosic napsal:
Mě to takhle vyhovuje,ale předem upozorňuju Johnyho s manželkou,že někdy hrozně chrápu. :lol:
Dám si 2 porce kuřecího steaku s broskví, sýrem a hranolky a penízky jdu hned odeslat.

Upozorňuju Vosiče, že pokud chrápe, tak manželka si vezme špunty do uší a já mu zacpu ústa tím, co budu mít celý den na noze. P.S.: Manželka doporučuje náplast volný dech. :twisted: :twisted: :lol: 8-)
Poslední úprava: 15 roků 9 měsíců ago od .

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4694

• Káťa
Tak já teedy na koneec doplňuji apartmám o dalšího čleena. Dobrá zpráva pro Ingiho... jee to žeenská :lol:

Takžee Beczi:
Já teeda 2 osoby - noc+snídaně
K obědu budee 1x kuřeecí s broskví a 1x smažeený sýr
Zálohy odeešlu zítra

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4704

• Slamak
Vzkaz pro Ingiho- ty budeš asi pěknej řízek a ještě ho dlabeš každej den, to ti závidím tu chuť. Jinak pozdravuju taky tu tvojí čub... ani nemam sílu to dopsat, to je strašnej výraz, ale když Vám to vyhovuje tak proč ne.Tak ať dobře dojede do tý Itálie a někdy na srazu na viděnou.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4706

• Ingi
Slamak napsal:
Vzkaz pro Ingiho- ty budeš asi pěknej řízek a ještě ho dlabeš každej den, to ti závidím tu chuť. Jinak pozdravuju taky tu tvojí čub... ani nemam sílu to dopsat, to je strašnej výraz, ale když Vám to vyhovuje tak proč ne.Tak ať dobře dojede do tý Itálie a někdy na srazu na viděnou.
Dekujeme ;) jo jo rizky proste miluju, nebo vlastne vsechno smazeny ve strouhance krome kvetaku :lol:

To Kata: no super :D Uz vi, ze nebudete na pokoji sami? :D
Vygenerováno za 0.111 sekund