Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4568

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ubytování už je vyřešeny. Máme k dispozici 21 míst ke spaní. Mělo jich být víc, ale v obou penzionech jich pár sebrali kvůli delšímu ubytování jiných lidí. Ono to bude stačit i tak skoro pro všechny. Ještě by měl být jeden penzion v Olšanech, tak se tam poptám, aby jsme mohli ubytovat poslední rodinku a bude to cely. Rozpočítám to ubytování i s jídlem a dám jsem konečnou cenu a zálohu.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4574

• Ingi
mnooo to uz by chtelo :D A jak to vypada s kobereckama? Budou? Vim, ze si nekde neco psal jako, ze o srazu by mohli byt.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4584

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
mnooo to uz by chtelo :D A jak to vypada s kobereckama? Budou? Vim, ze si nekde neco psal jako, ze o srazu by mohli byt.
Napíšu tomu u kteryho jsem to objednával. Říkal, že se ozve

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4598

• Ingi
Zdraví vás cubina Kristynka od Ingiho, a preje vam krasnej vylet do Habrovan :P

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4631

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
INFORMACE O UBYTOVÁNÍ A STRAVĚ

Tak tady jsou konečné informace:

Předem přihlášení zájemci o ubytování budou rozděleni do 3 penzionů: U Kalábů, U Slavotínků, Maják, které se nachází blízko sebe v obci Olšany.

Ubytování je domluveno ze pátku 8.5 na sobotu 9.5. Ráno bude v penzionu u Kalábů pro všechny ubytované ze všech penzionů připravena společná snídaně.

Společná cena za ubytování: 360,- na osobu. V ceně je zahrnuta i snídaně.

Snídaně: Obložený uzeninový talíř, pečivo káva nebo čaj.

Proto bych od těchto lidí potřeboval poslat zálohu, která bude polovina ceny (tedy pokud jedete dva, zašlete zálohu 360,-, pokud jeden tak 180,-) a zbytek doplatíte na místě při příjezdu. Kdo chce, může poslat rovnou celou částku.

Účet na který zasílejte peníze je: 2719231001 / 5500

A jako variabilní symbol zadejte číslo, které máte zde na fóru a je i zde v seznamu za vašim jménem a případně přezdívku do zprávy pro příjemce.
Káťa: 2 osoby, ubytování, oběd - V.S: 28
vosic: 2 osoby, ubytování, oběd - V.S: 7
Johnny: 2 osoby, ubytování, oběd - V.S: 61
Tanja: 2 osoby, ubytování, oběd - V.S: 222
GEORGE: 1 osoba, ubytování, oběd - V.S: 26
Amber: 2 osoby, ubytování, oběd - V.S: 60
Ingi: 1 osoba, ubytování, oběd - V.S: 41
renetrans: 2 osoby, ubytování, oběd - V.S: 53
pajulka: 2 osoby, ubytování, oběd - V.S: 32
Dita: 2 osoby, ubytování, oběd - V.S: 101
LuFi: 2 osoby + pes, ubytování ZRUŠENO, oběd - V.S: 98
lady-bird: 2 osoby, ubytování, oběd - V.S: 85

Oběd: na oběd máte na výběr ze 3 jídel:

1.) Kuřecí steak s broskví, sýrem a hranolky - 115,-

2.) Smažený vepřový řízek, brambory - 115,-

3.) Smažený sýr, hranolky, tatarka - 105,-

Jde o to, aby bylo jídlo už dopředu nachystáno. Nejde vařit pro 30 lidí zároveň. Proto mě sem můžete rovnou všichni, nejen ubytovaní, psát o jaké jídlo a počet porcí máte zájem, případně hned ráno na srazu mě jej nahlásit. Jídlo si budete platit samy přímo v restauraci, takže není potřeba předem nic platit.
Přílohy:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4633

• Johnny
Já s tím souhlasím, kdo ne? :twisted: 8-) :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4635

• Anonymous
Ok souhlasíme sice každy tyden dle tabulky spime s někym jinym ale budiž :lol: korunky posílame. A budem se těšit ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4637

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
renetrans napsal:
Ok souhlasíme sice každy tyden dle tabulky spime s někym jinym ale budiž :lol: korunky posílame. A budem se těšit ;)
Nj jinak to nešlo, prva měli všichni spat v jednom penzionu a teď se to zkomplikovalo díky nedostatku místa na dva. A snažím se vás dát dohromady podle toho, jak se znáte, což moc dobře nejde, když jste z celé republiky

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4639

• vosic
Mě to takhle vyhovuje,ale předem upozorňuju Johnyho s manželkou,že někdy hrozně chrápu. :lol:
Dám si 2 porce kuřecího steaku s broskví, sýrem a hranolky a penízky jdu hned odeslat.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4640

• Ingi
Toho se neboj, se vsichni nakonec pozname ;) Prasule jsem ti poslal a definitivne chci riiiiizek :D Mam rizek kazdej den, a 8 kvetna rozhodne nevynecham :lol:

Jinak vcera jsem byl prihlasenej na noutasu a mel jsem ho v posteli a vlezla sem ta moje mala cubka a nechavala tady vzkazek. Mrzi ji ze nemuze jet semnou a ted byla jeste smutna, ze ji nikdo neodpovedel :D celej vecer to pak kontrolovala jestli uz nekdo nenapsal :D
Vygenerováno za 0.117 sekund