Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4286

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Jak to tak počítám, tak s ubytováním už je konec. Máme plny oba penziony. Z toho prvního, kde nás mělo být ubytováno 22 se to nakonec stáhlo na 8. I když jsme jej měli mít celej rezervovanej, vedení zklamalo. Ale to nebudu řešit. Máme dalších 16 míst v druhym penzionu a v tom prvním bude zařízeny jídlo. Takže bude ubytováno 24 lidí celkem... pěkny :) . Snad už zítra sem dám konečně rozložení pokojů a začnem se zálohama a dalšíma informacema.

Pokud by ale někdo další sháněl ubytování, tak už jen vlastní a já mu mohu poradit některý dobrý penzion v okolí.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4287

• Johnny
Ahoj, tak se opět po delší době hlásím. Chcete burzu věcí okolo Brouků na srazu?

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4312

• Johnny
Teda že rejpu, ale ten časovej harmonogram - 15 minut na oběd a schůzi???

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4317

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Johnny napsal:
Teda že rejpu, ale ten časovej harmonogram - 15 minut na oběd a schůzi???
Dík za info. Já sem na oběd a schůzi plánoval hodinu a čtvrt, ale nějak sem se přepočítal :-D .Takže sem na nákup v obchodech dal jen půl hodiny, to na potraviny stačí ....zábavu jsem posunul na 21:00, protože stejně ve 20:00 by bylo ještě světlo a při poslední zastávce v habrovanech máme aspoň velkou rezervu mezi zábavou, kdyby se někde něco protáhlo, třeba cesta.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4339

• Slamak
Ahoj, zdravím všechny včetně chůvy Káti. Do Habrovan dorazíme určitě, jen mě trochu mrzí komplikace s ubytováním.Uvidíme jak to dopadne, kdyžtak uvítám info. nebo doporučení na jiný pension, je mi jasný, že organizovat něco takového není legrace.Program vypadá skvěle, ještě tomu přeju pěkné počasí a veselou náladu.Jinak bych uvítal i zmíněnou burzu.Těšíme se na Vás, s pozdravem Slamák z Plzně s rodinou.

PS. nikdy v životě bych nevěřil, že mi z auta bude takhle hrabat v bedně.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4456

• Anonymous
Tak už jen měsíc ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4462

• Káťa
Taky jseem si zrovna dnees říkala :) to už uteečee jako voda. My mámee hlavně ceelý teen týdeen dovču, takžee budu mít čas to všeechno doladit :-) Už see těším :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4476

• vosic
Beczi chtěl jsem se ještě zeptat,když už je sraz tam u vás,bude tam k pití dobrá domácí slívka??Nic jinýho mi totiž poslední dobou našmakuje. :mrgreen:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4477

• Ingi
vosic napsal:
Beczi chtěl jsem se ještě zeptat,když už je sraz tam u vás,bude tam k pití dobrá domácí slívka??Nic jinýho mi totiž poslední dobou našmakuje. :mrgreen:

Podivej me se.... huba zmlsana :lol: :lol: Ale souhlas ;) Mel bys nam tam Beczi zaridit par vzorku na ochutnani :lol: To vis, po celym dnu za volantem je pak vecer zizen :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4481

• vosic
Ingi napsal:
vosic napsal:

Podivej me se.... huba zmlsana :lol: :lol: Ale souhlas ;) Mel bys nam tam Beczi zaridit par vzorku na ochutnani :lol: To vis, po celym dnu za volantem je pak vecer zizen :lol:

:lol: Dobře si to napsal Ingi,cestování je únavný a chce to se pak něčím dobrým srovnat. :twisted:
Vygenerováno za 0.117 sekund