Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 týden ago #4496

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Slivoviciáda tu byla před několika týdnama, to jste měli dojet :lol: ... podivám se, jestli něco nezbylo. Ale to víte, že po několika panákách nesmíte 24h řídit? ;)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 týden ago #4504

• vosic
Beczi napsal:
Slivoviciáda tu byla před několika týdnama, to jste měli dojet :lol: ... podivám se, jestli něco nezbylo. Ale to víte, že po několika panákách nesmíte 24h řídit? ;)

Aj tak to sme projeli.
Beczi já to neřeším,přítelkyně nepije nic tak silnýho,jen Citruse :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 týden ago #4511

• Ingi
No a u me budeme delat, ze to nevidime :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 týden ago #4515

• Káťa
No jeestli mám spát s Ingim v jeednom pokoji.... tak to neevím, neevím :o

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 týden ago #4519

• Ingi
Kato, toho se vubec neboj... Jsou sice lidi ktery po alkoholu jsou oplzly a agresivni ale u me je to naopak... stava se ze me beranek :D :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 týden ago #4540

• Káťa
to jseem snad ani neemysleela.... jeen mám strach, abys mi třeeba neepřidal do posteelee obsah svého žaludku :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 týden ago #4541

• Ingi
a tak toho se snad taky bat nemusis :D Jednak uz mam natrenovano a znam svoje hranice ;) a za druhy, i kdyz se popijeni nebranim, rozhodne to nebudu jako ridic nikterak prehanet ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 týden ago #4556

• cibka
My mame sliovice hromadu,tak dovezu vzorecky ;) Ty jo ja uz se uplne mega tesim :) Uz aby to bylo. Jo a chcu se zeptat mam kamosku v radiu Magic Brno,tak jestli nam ma udelat nejakou mini reklamu???

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 týden ago #4558

• Ingi
To se pozna spravnej moravak :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 16 roků 1 týden ago #4567

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
cibka napsal:
My mame sliovice hromadu,tak dovezu vzorecky ;) Ty jo ja uz se uplne mega tesim :) Uz aby to bylo. Jo a chcu se zeptat mam kamosku v radiu Magic Brno,tak jestli nam ma udelat nejakou mini reklamu???
Pokud za to nebude nic chtít, tak by mohla :) ... doufám že nás tam bude tolik na to, aby dojela i TV Nova, jak tu někdo psal.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.100 sekund