Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4211

• vosic
to je jen sranda,ale skutečnost je taková,že se to Beczimu hodně vydařilo,líbí se mi to.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4213

• BOBO
vosic napsal:
BOBO napsal:
Zdarec z největší pravděpodobností dorazim.
V žádnym případě se nebojim stanu takže pohoda nebo se jednoduše naložim do broučka dle promile. :mrgreen:
Takže pokud mi do toho nevleze nic extra tak se na vás budu těšit.

Neni nic co je víc extra než První samostatní NEW BEETLE sraz v ČR- Habrovany,takže se těšíme. :mrgreen:
To je fakt takže opravuju a určitě dorazim :mrgreen:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4214

• vosic
BOBO napsal:
vosic napsal:
BOBO napsal:
V žádnym případě se nebojim stanu takže pohoda nebo se jednoduše naložim do broučka dle promile. :mrgreen:

Neni nic co je víc extra než První samostatní NEW BEETLE sraz v ČR- Habrovany,takže se těšíme. :mrgreen:

To je dobře,byla by skoda si sraz nechat ujít.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4215

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
BOBO napsal:
vosic napsal:
BOBO napsal:

Počítám s tebou. A jakou máš barvu Brouka? A sedan, nebo kabrio? Dám ti tam ikonku. A oběd a ubytování teda chceš zařídit nebo ne? A pro kolik osob?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4232

• Dita
Můj brouček je červený. Kam Ti mám poslat zálohu za ubytování. :?:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4234

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Dita napsal:
Můj brouček je červený. Kam Ti mám poslat zálohu za ubytování. :?:
Ze zálohou vydrž, dám to dohromady a pošlu všem. Barvu ti změním ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4247

• BOBO
Takže barva je tmavě modrá metla ,sedan,to ubytování bych dal ve stanu,jídlo si dám a přijedu sám max 2 osoby ale to jestli přijedu ve 2 nevym na 100% vlastně ve dvou určitě pokud budu počítat psa ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4277

• Slamak
AHOJ, vážně s manželkou uvažujeme o přistání v Habrovanech s celou rodinou tj. 2 dosp. osoby a 2 dvě děti ve věku 4 a 2,5 roku.Hoďte mi do obrazu na kolik to vyjde s ubytováním a jídlem v pensionu a také jak to funguje se zaplacením zálohy, nemám s tímto zkušenosti a hlavně do kterého termínu je nutné dát 100% účast.Vypadá to, že se konečně pořádně svezu,ještě štěstí,že Habrovany jsou z Plzně trochu z ruky.Hlavně abych nedělal po cestě rozvody, protože mám najeto 104.000km a podle toho co jsem se tady dočetl, tak to mám zapár a není to nic levnýho.To by jinak byl vejlet jako řemen a s těma dětma obvzlášť.Jinak někdo se nabízel,že by nám je rozmazloval-tomu člověku dávám tak max. 20 minut.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4282

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
O ubytování sem dám informace v průběhu dneška a zítřka. Zkomplikovalo se to tím, že se domlouvá další penzion. Půjdu dnes zjistit rozpis pokojů a napíšu konečný seznam ubytovaných lidí a pak všem pošlu info o záloze.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 9 měsíců ago #4283

• Káťa
O tom rozmazlování jseem tu psala já :lol: Budee nás tam dost, tak see vystřídámee a budee z toho ceelý deen :lol:
Vygenerováno za 0.109 sekund