Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5069

• Ingi
Beczi, ty uz mas normalne to... nevim jak to nazvat. Pred cestou je to cestovni horecka, to taky clovek furt premejsli co zapomnel a zdaj se mu sny, ze mu ujel autobus :D Tak to mas ty s timhle organizovanim :lol: :lol: :lol:

Ale verejne te chvalim ;) Mas to vsechno zmaknuty na jednicku ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5072

• PEDRO II
Ahoj,do klubu jse se přihlásil nedávno a rád bych se zúčastnil s přítelkyní srazu a chci se zeptat co je potřeba udělat.Díky za odpověď PEDRO II.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5073

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
PEDRO II napsal:
Ahoj,do klubu jse se přihlásil nedávno a rád bych se zúčastnil s přítelkyní srazu a chci se zeptat co je potřeba udělat.Díky za odpověď PEDRO II.
Zdarec. Důležity je přijet :) Jestli chceš zajistit oběd, tak info je na straně 14. v tomto tématu a bylo by dobry jej nahlásit dopředu. Ubytování ti už asi neslíbím, ale můžu ti dát kontakt kde by šlo zařídit a nebo bys to řešil až na místě. Třeba volny místo ještě mít budem
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5075

• Moni
lady-bird napsal:
Ahoj, chci se jen zeptat, jestli náhodou nejede někdo ze severu Čech? Nevím... Chomutov, Louny, Slaný ...?

Jestli pojede Amber, tak ta pojede ze Štětí. A pokud ne, tak se aspoň můžeš sejít s námi v Praze - mrkni na <!-- l --><a class="postlink-local" href="newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=251&start=20">viewtopic.php?f=7&t=251&start=20<!-- l --> . ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5076

• Moni
evicak napsal:
Lidi, to jsem fakt sama, kdo tam bude sam? Tak to zacinam mit depku...samy parecky... :roll: Btw kdo z vas pojede z Ostravska?

Já jedu taky sama... :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5084

• machins
hlasim se ze jedu taky:) budu vyjizdet z opavy takze kdyby se chtel nekdo pridat muzeme se domluvit.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5085

• Ingi
Teeeeda, se nam tu nejak probouzi novacci :D Jen tak dal ;) :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5087

• Amber
Teda pár dní jsem tu nebyla a takových lidí!!! No super, škoda že já tam nebudu :cry: ale nevěším hlavu, včera jsme to konečně odtáhli kamarádovi do servisu a když se na nás usměje štěstí, tak to třeba do pátku stihne, ale znáte to..Každopádně jestli dorazíme budu schopná říct až tak ve čtvrtek večer. Tak nám držte palečky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5091

• Ingi
Tak to jako drzime ;) Ja sem losoval jestli to mam dat k mechanikovi jak mi to zlobi ale asi to jeste nejak do srazu prejezdim... Diagnostikoval jsem si sam tri, teda vlastne ctyri mozny zavady ktery by mi to zlobeni mohli zpusobovat a ani jedna neni nejak zasadni, ze bych mel zustat nekde viset :D Takze dojedu i kdybych to tam mel dotlacit :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5093

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Když Ingi zůstaneš někde stát, tak aspoň v tom nebudeš sám a druzí ti pomůžou :lol: ....včerá sem obeslal všechny lidi co tu kdy na fóru něco napsali, tak se jich třeba ozve víc ;)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Vygenerováno za 0.105 sekund