Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5096

• Amber
Tak aspoň ti to startuje... :lol: My se s tím zlobili celý víkend! Když už jsme to chtěli odvést, tak jsme neměli oko na odtah, chytnout to nechtělo, měli jsme nervy, to auto jsme normálně proklínali a chtěli ho prodat :roll: Ale v neděli jako by se umoudřilo a nastartovalo, tak jsme neváhali a rychle vyrazili do servisu :lol: výsledek snad bude známý brzo!!
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5099

• evicak
Ja jsem byla dnes brzy z rána v autoservisu, protoze mi pri pridavani plynu neco sramotilo...a povidali, ze uz to ma neco najeto a ze je to jen plech od vyfuku :-D Takze ja jedu ;-)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5101

• Ingi
Ten plech se uvolni snad na kazdym aute :D Udelali ti s tim neco? Me ho kamos normalne sundal se slovy ze je tam stejne zbytecne :D Teda u predchoziho auta, tady ho snad jeste mam a zatim nedrnci :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5103

• Štěpoš
:) já jsem pod šruby co ho drží narval podložky a už nedrnčí a plní svůj učel, pokud nějaký má... :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5104

• PEDRO II
Ahoj,díky za odpověď Beczi.
Pokud to bude možné,tak bych si zamluvil 2 místa v penzionu a oběd 1xjedničku a 1x trojku.Díky PEDRO II

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5107

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
PEDRO II napsal:
Ahoj,díky za odpověď Beczi.
Pokud to bude možné,tak bych si zamluvil 2 místa v penzionu a oběd 1xjedničku a 1x trojku.Díky PEDRO II
Oběd jsem ti zamluvil a ten se bude platit přímo v restauraci. Zálohu za ubytování mě zatím žádnou neplať. Prostě v pátek ráno dojeďte a uvidíme, někam tě ubytujem. Záleží jak na tom bude Amber s autem, jestli dorazí, což doufám že jo. Nějaké místo se najde a nebo po cestě je několik jiných penzionů, kde by jsme tě ubytovali.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5108

• PEDRO II
Super,díky moc,nějak si poradíme.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5127

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
renetrans napsal:
Zdravíme, my určitě dorazíme, ve stanu to asi nebude to pravé ořechové, takže my jsme 2 osoby (takže jeden dvoulůžkový pokoj), oběd si taky dáme, časem ještě upřesníme. A program celkem fajn bez připomínek. Mohla by se pozvat TV NOVA, co vy na to? Budem ve zprávách. ;) Pokusíme se to zařídit, máme tam známého. Ale je potřeba velká účast, ideální tak 40 aut. Takže koukejte všichni dorazit! A jak je to s tou zálohou-kam ji máme poslat?
Teď jsme s ním telefonicky mluvili, říkal, že to na Nově navrhne, ale učast fakt aspoň 50 aut, víte že na Nově jsou jen perličky... Vše záleží na účasti
Tak co ta TV Nova, říkals jim to? Nebylo by to vůbec špatny je pozvat :) .Bude nás tak 30 možná víc, to na poprvé stačí
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5139

• Slamak
To Amber: Zkusili jste ten starter? Nechci se vnucovat, nebo dělat chytrýho,ale vím o dvou případech kdy to byl on.Pokaždé se jednalo o VW motory 1.9 TDI . Závada se projevovala tak,že starter točí motorem, ale motor nechytil, tak jak jsem psal podrobněji v minulém příspěvku.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5144

• Amber
Ne ne ne! To se nevnucuješ, každá rada dobrá :D ale teď už je to v servisu a tam by na to snad měli přijít...Ono nám to startuje, ale jen občas, prostě to jednou chytne a když to zkusíš pak hned podruhý tak ne.Ale dali jsme mu ultimátum do středy, maximálně do čtvrtka, tak se to doufám stihne.
Vygenerováno za 0.099 sekund