Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5173

• maLa_HAvRaniCe
Jé, to bude náš první sraz s New Beetlem.. Jedeme. :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5174

• Ingi
To nas tesi, vitame kazdyho dalsiho beetla ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5176

• Štěpoš
22, jo to by stačit mohlo. Ale ještě jsi mohl objednat někoho na umytí aut, já tam přijedu jak čuník :lol: , denně fakčím až do noci, takže nebude na umývání čas :(

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5177

• Moni
Předpokládám, že myslíš Habrovany... :D Ty pojedeš z České Lípy? Nechceš se přidat k našemu společnému odjezdu z Prahy? ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5186

• evicak
Ingi napsal:
Ten plech se uvolni snad na kazdym aute :D Udelali ti s tim neco? Me ho kamos normalne sundal se slovy ze je tam stejne zbytecne :D Teda u predchoziho auta, tady ho snad jeste mam a zatim nedrnci :D
Neudelali mi s tim nic. Pry se s tim nic delat neda. Sundat ho nemuzou, pac je to ochrana pred vznicenim - kdyz najedes na suchou travu, zespoda je to zhave, mohlo by to blafnout...

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5187

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
PROSIL BYCH VŠECHNY, CO BUDOU NA MÍSTĚ DOPLÁCET UBYTOVÁNÍ, AŤ SI NACHYSTAJÍ DROBNÉ PENÍZE A ZAPLATÍ NEJLÍP PŘESNĚ. DÍKY

A NA VEČERNÍ ZÁBAVU SI VEMTE TAKÉ DROBNÉ
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5188

• Ingi
Hele Stepos, tak uz aspon vime k cemu to je :D To bych nerek, ze to maj az takhle vymysleny. Mozna bych radsi nejezdil na suchou travu, nez aby to drncelo ;) :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5190

• Štěpoš
Ingi : Tak teď nevím o kterým plechu je řeč. Ten co jsem přitahoval já, tak nebyl až tak nízko, že by mohl zapálit travku :D
Možná je řeč o tom plechu, který tam vůbec nemám :lol: :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5196

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Počasí pro Brno na pátek:

Tak snad jim ta předpověď vyjde 8-)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5200

• Anonymous
Už je pátek? ještě ne... :roll: Koupím ružového brouka má někdo? ;)
Vygenerováno za 0.107 sekund