Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5247

• Radka a Zdeněk
Ahojky všichni z Habrovan!!! Chceme poděkovat Beczimu za to, že všechno vymyslel a zorganizoval :!: :!: :!: Bylo to super a myslíme, že na naši kolonu hned tak někdo nezapomene :lol: Rádi jsme se viděli se "starými" známými a poznali spoustu nových super lidiček :) Těšíme se, že vás všechny zase brzy uvidíme :!:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5248

• Radka a Zdeněk
Díky taky Johnnymu ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5249

• PEDRO II
Ahoj,přidáváme se k poděkování Beczimu a všem,kdo se podíleli na přípravách srazu.Nemělo to chybu.Super den,už se těšíme na další setkání.Všechny newbeetláky zdraví PEDRO II a Květa.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5251

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Díky všem, co se zůčastnili včerejšího srazu. Nemělo to chybu. Takovou účast jsem vůbec nečekal :) . Ohlasy okolních lidí jsem zatím neslyšel, ale určitě byli překvapeni. Mohlo by to tu mít tradici stejně jako sraz veteránů. Příště můžem uspořádat sraz přímo na návsi. S veteránama to bylo teď proto, aby se na nás přišli podívat lidi, kdyby nás dojelo třeba jen 10. Ale při takovém počtu co sme se sešli bude návštěvnost zajištěna i tak. Bavil jsem se s pár lidma, že by se tento sraz mohl pořádat 2x do roka, jak to dělají jiné kluby. Např vosič měl na poslední chvíli problém s Broukem a nemohl přijet, tak by měl šanci za půl roku a ne za rok. Můžem mít srazy ještě i jinde. Bobo měl nějaký návrh. U nás můžu vše organizačně zařídit a je tu spousta jiných míst, kam se dá jet na projížďku. Takže všem dík že dojeli a snad máte taky takový skvělý pocit z toho vidět tolik Brouků pohromadě jako já.

Pokud mátě někdo fotky, tak mě je posílejte. Na mail asi ne, protože je to složity a má omezenou kapacitu. Tak využijte třeba www.leteckaposta.cz/ .

Pokud by měl někdo nějaké video, tak bych ho taky bral. Dík
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5252

• Johnny
Beczi díky moc! Bylo to skvělý a už se těším, až budeme rozvíjet tvoji myšlenku dál! ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5253

• cibka
Hej lidi no comment.....uzasny. Uz se na vas zase tesim ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5256

• corvette0911
Ahoj, bylo to fakt super :o ) jsem rada, že jsem Vas vsechny poznala ;) ;) ;)

To Beczi: pošlu ti fotky a videa z tech zavodu jestli ces ;) :) :) :)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5257

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
corvette0911 napsal:
Ahoj, bylo to fakt super :o ) jsem rada, že jsem Vas vsechny poznala ;) ;) ;)

To Beczi: pošlu ti fotky a videa z tech zavodu jestli ces ;) :) :) :)
Díky, někam mě je pošli a dej sem odkaz . Třeba na uloz.to nebo leteckaposta.cz atd.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5262

• Káťa
I já see samozřeejmě připojuji s veelkým díky Beczimu. Přeestožee jsmee měli pár zádrheelů, kteeré příště určitě dochytámee, bylo to skvělý! Sama bych to organizovat neechtěla, takžee přeed Beczim opravdu klobouk dolu :!: ;)

Jinak doufám, žee jstee všichni dorazili v pohodě dom. Já ceestou jeeště prorazila gumu :roll:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5265

• Johnny
Tak to jsme vás potkali když jste měnili, nebo jste byli na obědě?
Vygenerováno za 0.109 sekund