Díky všem, co se zůčastnili včerejšího srazu. Nemělo to chybu. Takovou účast jsem vůbec nečekal
. Ohlasy okolních lidí jsem zatím neslyšel, ale určitě byli překvapeni. Mohlo by to tu mít tradici stejně jako sraz veteránů. Příště můžem uspořádat sraz přímo na návsi. S veteránama to bylo teď proto, aby se na nás přišli podívat lidi, kdyby nás dojelo třeba jen 10. Ale při takovém počtu co sme se sešli bude návštěvnost zajištěna i tak. Bavil jsem se s pár lidma, že by se tento sraz mohl pořádat 2x do roka, jak to dělají jiné kluby. Např vosič měl na poslední chvíli problém s Broukem a nemohl přijet, tak by měl šanci za půl roku a ne za rok. Můžem mít srazy ještě i jinde. Bobo měl nějaký návrh. U nás můžu vše organizačně zařídit a je tu spousta jiných míst, kam se dá jet na projížďku. Takže všem dík že dojeli a snad máte taky takový skvělý pocit z toho vidět tolik Brouků pohromadě jako já.
Pokud mátě někdo fotky, tak mě je posílejte. Na mail asi ne, protože je to složity a má omezenou kapacitu. Tak využijte třeba
www.leteckaposta.cz/ .
Pokud by měl někdo nějaké video, tak bych ho taky bral. Dík