Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5283

• Anonymous
:o :o :o ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5287

• Johnny
Od fotografa budou fotky v úterý komplet. Už sem viděl pár náhledů a myslím, že se máme na co těšit :twisted: .

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5290

• Káťa
Videeo fakt paráda, už aby byl další sraz :D

To Johnny: Dávali jsmee zmrku, kolo jseem prorazila kouseek od domova. :?

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5291

• Johnny
Jak moc si ho trefila? No jo, my si dávali pauzu ve Svitavách, moc se nedalo letět, byl to samej kamion...

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5292

• Ingi
Vsechno uz tu bylo receno ;) Srazek proste parada a vsem moc dik a Beczimu specialne ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5293

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
Vsechno uz tu bylo receno ;) Srazek proste parada a vsem moc dik a Beczimu specialne ;)
Zajímalo by mě, jak dorazils dom :lol:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5296

• Ingi
No prvni benzinka energi drink, druha benzinka drzkovka, treti benzinka energi drink...... Dorazil jsem k babi "cau" a mrtvola :D No ale odpolko jsem vstal, vrznul do sebe babicin gulas a byl ready na dalsi kalbu :lol: :lol: :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5297

• nina-ricci
Tak po shlédnutí videjka jsem mile překvapena účastí! Moc pěkné a těch 6 žluťáků je kouzelných ;) Doufám, že jste si to všichni moc užili, myslela jsem na Vás a příště už snad přijedu. Vypadá to, že další setkání by mělo být na attacku v Liberci nebo se vymyslí ještě něco dřív? :)
Poslední úprava: 15 roků 8 měsíců ago od .

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5298

• Káťa
Johnny napsal:
Jak moc si ho trefila? No jo, my si dávali pauzu ve Svitavách, moc se nedalo letět, byl to samej kamion...

Jee tam díra tak půl ceentáku, alee zítra budee opraveený. Dala jseem tam 16 reezeervu a gut :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5299

• nina-ricci
Ingi napsal:
No prvni benzinka energi drink, druha benzinka drzkovka, treti benzinka energi drink...... Dorazil jsem k babi "cau" a mrtvola :D No ale odpolko jsem vstal, vrznul do sebe babicin gulas a byl ready na dalsi kalbu :lol: :lol: :lol:

ale ale, jsi se víc nabumbal? No my nezúčastnění čekáme na žhavé drby z akce :lol:

Btw. jak dopadlo to vaše hromadné spaní na pokoji, jak jsme se tu o tom už dávno bavili? :)
Vygenerováno za 0.116 sekund