Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5301

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
nina-ricci napsal:
Ingi napsal:
No prvni benzinka energi drink, druha benzinka drzkovka, treti benzinka energi drink...... Dorazil jsem k babi "cau" a mrtvola :D No ale odpolko jsem vstal, vrznul do sebe babicin gulas a byl ready na dalsi kalbu :lol: :lol: :lol:

ale ale, jsi se víc nabumbal? No my nezúčastnění čekáme na žhavé drby z akce :lol:

Btw. jak dopadlo to vaše hromadné spaní na pokoji, jak jsme se tu o tom už dávno bavili? :)
někteří se ani na pokoju moc nevyspali, že Ingi? :lol:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5302

• Ingi
nina-ricci napsal:
Ingi napsal:
No prvni benzinka energi drink, druha benzinka drzkovka, treti benzinka energi drink...... Dorazil jsem k babi "cau" a mrtvola :D No ale odpolko jsem vstal, vrznul do sebe babicin gulas a byl ready na dalsi kalbu :lol: :lol: :lol:

ale ale, jsi se víc nabumbal? No my nezúčastnění čekáme na žhavé drby z akce :lol:

Btw. jak dopadlo to vaše hromadné spaní na pokoji, jak jsme se tu o tom už dávno bavili? :)

I vecer se poved a vic bych o tom nemluvil :lol: :lol: :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5303

• nina-ricci
Ingi napsal:
nina-ricci napsal:
Ingi napsal:

I vecer se poved a vic bych o tom nemluvil :lol: :lol: :lol:

Naopak..začíná to být celkem zajímavé :-D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5304

• Anonymous
Všem děkujeme za chválu, kterou jsme nečekali my amateři se střihaním a nyní poslední naše videa, celkem 4:
1. http://www.youtube.com/watch?v=0GkSZizlap8
2. http://www.youtube.com/watch?v=8peAItyLMiQ
3. http://www.youtube.com/watch?v=PW0lrECweGs
4. http://www.youtube.com/watch?v=_u5Cso6jOhE
:roll:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5306

• Káťa
No já myslím, žee na amatéry fakt supeer, už jseem to teeď všeechno viděla :D
Káťa psala, žee jsou i foteečky, alee neenašla jseem jee :?

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5307

• Anonymous
Káto fotečky jsou na 1. videu na konci :o ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5308

• Káťa
renetrans napsal:
Káto fotečky jsou na 1. videu na konci :o ;)
Joo tak to pak joo, :oops: :D jseem mysleela, žee jsou jeeště někdee solo ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5310

• evicak
Beczi napsal:
nina-ricci napsal:
Ingi napsal:

někteří se ani na pokoju moc nevyspali, že Ingi? :lol:

:lol: :lol: :lol: kdyz jsem rano (no, v poledne, dobre) slysela, ze rano odjel domu a sam ridil, neverila jsem vlastnim usim :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5311

• Johnny
Hlavně že dojel v pořádku :-D .

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5313

• evicak
Ahoj lidi, sraz byl super, speciální dík Beczimu, myslím, že se toho zhostil perfektně, obětavě a na 100%. Drobné zádrhely se vypilují časem. Účast fantastická. Bylo úžasné jet v koloně s tolika broučky, být její součástí - veeeliká hrdost 8-) Jsem ráda, že jsem poznala tolik skvělých lidiček i krásné okolí Habrovan. Počasí bylo jako na objednávku, zkrátka to vyšlo :) Já osobně jsem jela směrem domů až v pět odpoledne druhý den, poté, co jsem si dáchla a relativně vystřízlivěla. Milým společníkem při dřímání mi byl taktéž dřímající Bobo, kterému tímto děkuji.
Vygenerováno za 0.130 sekund