Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5314

• evicak
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5317

• Amber
:cry: :x :cry: tichá závist!!!!

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5318

• Štěpoš
Já taky thank you very much za super pátek a část soboty, co jsem s váma mohl strávit ;) Bylo to úplně mega moc parádní. Spanilka, slalom, párty, slivovica, vodka, tequilla..... no prostě všechno. ....až na to ráno.... :lol: :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5319

• Štěpoš
To Lady : Heej ostravaku, kampak ses nám zdekoval? Já si odskočil domů pro stan a spacák a když jsem se vrátil, tys už byl v trapu.. :o

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5320

• Ingi
Štěpoš napsal:
Já taky thank you very much za super pátek a část soboty, co jsem s váma mohl strávit ;) Bylo to úplně mega moc parádní. Spanilka, slalom, párty, slivovica, vodka, tequilla..... no prostě všechno. ....až na to ráno.... :lol: :lol:

Tequilla??? Doufam, ze ja ne :lol: :lol: :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5324

• Štěpoš
Ingi napsal:
Štěpoš napsal:

No Ingi... mám pocit, že když došla slivka, vodka a zlatá tequilla, tak jsme pili stříbrnou :lol: :lol: Brrr, ještě, že si nejsem stopro jistý, jestli to tak bylo :lol: :lol:
PS : Třeba to bude vědět Bobo nebo Cibka :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5325

• Ingi
aaaa.... tak to by lecos vysvetlovalo :lol: :lol: :lol: Radsi uz me to snad ani nezajima :lol: Stejne si myslim, ze me nejvic rozebrala ta tvoje merunkovice... tu ja nemuzu :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5326

• evicak
Štěpoš napsal:
Ingi napsal:
Štěpoš napsal:

No Ingi... mám pocit, že když došla slivka, vodka a zlatá tequilla, tak jsme pili stříbrnou :lol: :lol: Brrr, ještě, že si nejsem stopro jistý, jestli to tak bylo :lol: :lol:
PS : Třeba to bude vědět Bobo nebo Cibka :lol:

No joo, pili jste vsecko, co teklo :-D
To Ingi: jsi mi rikal, at si Te hlidam, abys spal na hotelu...Poprvy, kdyz jsi jeste chodil, jsi mi rekl, ze diky, ze se staram, ale jeste nejdes (to byly dve). Po druhy, kdyz jsem pro Tebe sla (to byly tri) jsi sedel na podiu a uz jsi nereagoval :-D Neslo to, tak sorry :-D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5327

• Štěpoš
Ale však my jsem se o fešáka z Prahy postarali :lol: Nakonec chrupkal jak mimino :D
To Ingi : tak meruňa Tě dostala? No nevím .... mylslím, že to bylo tím mixem co jsme tam přešdváděli :D
O.K. není problém, do Liberce vemu trnkovicu ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5332

• Ingi
O ou! :D Jako, ze bych ztropil nejakou vostudu i tam, jo? :D Mam objednanou vysnovici, tak by jsme to s ni mohli riznout. Ona je preci jen trosku jemnejsi tak by nebylo spatny to s ni prolozit :D :D
Vygenerováno za 0.124 sekund