Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5349

• cibka
No decka,vidim,ze v tom mame vsichni trochu gulas :lol: :lol: Taky si toho moc nepamatuju,ale stribrnou teqilu sem fakt nepila :lol: :lol: Na pristi akci beru opet sliovicu :lol: :lol: byla dobra ne??? A vemu i teqilu a pomerance,ta se taky pila v litrech :lol: :lol: No tu fotecku ingio bych chtela videt,protoze mam taky rozmazane vzpominky :lol: Jinak fotky jsou super,jeste ze jich je tak malo z vecera :lol: Bobo co ten lom???? Jinak my prijely do Brna kolem 5 a to sme se kupodivu neztratily :lol: Ale musela ridit kamoska...ja to nezvladla :roll: Doufam ze se bude brzo neco podobneho opakovat,uz se moc tesim :twisted:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5351

• Moni
Beczi napsal:
Moni napsal:
Tak se zase vrátíme k autům... :lol: Beczi, jaké je tedy přesné číslo NBček, který dorazily? Každou chvíli slyším trochu něco jiného... :D
26 předem nahlášených a celkově nás bylo 35

Tak to je skutečně krásný číslo. Doufám, že i v Liberci nás bude tolika... :D A taky jsem pro, abychom třeba v srpnu zorganizovali něco podobného opět jen pro NB. ;) Kdyby měl někdo nějaký návrh, tak klidně ráda pomohu...

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5355

• Lady
Štěpoš napsal:
To Lady : Heej ostravaku, kampak ses nám zdekoval? Já si odskočil domů pro stan a spacák a když jsem se vrátil, tys už byl v trapu.. :o

No je pravda že kdybych věděl že ještě přjedeš tak na tebe počkám,ale trochu mě rozhodilo že si odjel a ani si mi nepotřásl rukou...ne kecám...když sem viděl ten areal,kde se má ta večerní akce odehrávat,tak sem tušil,že je jako stvořený nato se tam zřídit jak zákon káže a jelikož sem už na sobotu slíbil milon věcí,tak sem raději volil cestu rozumu a jel zavčas domů...je mi jasné že né dycky je cesta rozumu ta nejlepší a věř že i já jsme měl nutkání se tam pěkně zpuprlíkovat,ale prostě příště ju?

Už jsem to psal Johnymu,že tenhle srazový den byl přesně ten,kvůli kterému sem si brouka pořídil...príma auto,príma lidi a príma akce...všem moc děkuju

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5356

• lady-bird
Tak i já se připojuju k poděkování za prííímovou akci :-) Věřím, že se zase brzy potkáme a že nepodceníte přípravu a budete mít i židličky :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5359

• Slamak
No videa a fotečky jsou fakt perfektní. I my přidáváme svůj dík Beczimu a myslíme, že takovou účast asi nečekal.Ale jak tady čtu ty příspěvky z večera, to musel bejt teda nářez! Škoda,že naši malí vošouchové byli už unavený.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5360

• Ingi
lady-bird napsal:
Tak i já se připojuju k poděkování za prííímovou akci :-) Věřím, že se zase brzy potkáme a že nepodceníte přípravu a budete mít i židličky :lol:

Jasnyyyy :lol: Skladaci zidlicku mam uz na seznamu. Hned za ksiltovkou. Ta spalena pleska me boli jeste ted :D :D I kdyz, ted si tak vzpomiiiinam, nekdo mi tu psal, ze na sraz pro me bude mit Lambo ksiltovku :lol: :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5362

• Ingi
Lady napsal:
Štěpoš napsal:
To Lady : Heej ostravaku, kampak ses nám zdekoval? Já si odskočil domů pro stan a spacák a když jsem se vrátil, tys už byl v trapu.. :o

................. a věř že i já jsme měl nutkání se tam pěkně zpuprlíkovat,ale prostě příště ju?

Aaaamen :lol: :lol:

Vsehno to tu mame zaznamenany :lol: :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5369

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
lady-bird napsal:

Jasnyyyy :lol: Skladaci zidlicku mam uz na seznamu. Hned za ksiltovkou. Ta spalena pleska me boli jeste ted :D :D I kdyz, ted si tak vzpomiiiinam, nekdo mi tu psal, ze na sraz pro me bude mit Lambo ksiltovku :lol: :lol:
Ses o ni nějak nepřihlásil, já ji měl už od začátku u sebe. Pak sem ji ale dat slečně, která nám tam obsluhovala.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5372

• Ingi
V poho, ja si na to vzpomnel asi dvakrat a tos nekde lital :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5381

• LuFi
čus lidičky, srazík byl sjuper, jen škoda, že jsme museli večer odjet, ale snad to vyjde příště. I když výlet pro nás nezačal moc šťastně, cestou do Habrovan nám ulítla prodloužená stříška (kdyby ji někdo sháněl, tak jedna je na dálnici u Velkého Meziříčí ;) ), nakonec jsem se vrátili domů celý, ale pěkně vyšťavený...

tady je odkaz na foto co jsme pořídili... http://lufiny.rajce.idnes.cz/Prvni_New_ ... _8.5.2009/

Co se týče dalších srazů, určitě bych ještě jeden samostatný pro NB udělal a do budoucna bych třeba navrhoval udělat si takovou tradici a jeden sraz konat pravidelně v Habrovanech napočest 1. srazu a 2. na různých místech ČR...

a ještě něco..... ČUS V LIBERCI :twisted:
Vygenerováno za 0.145 sekund