Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5385

• PEDRO II
Ahoj,bohužel i my patříme mezi ty co večer odjeli a hrozně nás to mrzí,ale ráno jsme si jeli pro nového člena rodiny (pejska) a tak jsme chtěli být fit.Příští sraz určitě vydržíme až do samého konce.Do Liberce určitě pojedeme už tři a moc se těšíme.Všechny zdraví PEDRO II a Květa .
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5386

• Štěpoš
LuFi napsal:
čus lidičky, srazík byl sjuper, jen škoda, že jsme museli večer odjet, ale snad to vyjde příště. I když výlet pro nás nezačal moc šťastně, cestou do Habrovan nám ulítla prodloužená stříška (kdyby ji někdo sháněl, tak jedna je na dálnici u Velkého Meziříčí ;) ), nakonec jsem se vrátili domů celý, ale pěkně vyšťavený...

tady je odkaz na foto co jsme pořídili... http://lufiny.rajce.idnes.cz/Prvni_New_ ... _8.5.2009/

Co se týče dalších srazů, určitě bych ještě jeden samostatný pro NB udělal a do budoucna bych třeba navrhoval udělat si takovou tradici a jeden sraz konat pravidelně v Habrovanech napočest 1. srazu a 2. na různých místech ČR...

a ještě něco..... ČUS V LIBERCI :twisted:

LuFi, good fotky, hned jsem jednu použil a hodil si ji do avataru, díkec ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5388

• cibka
Ahojky taky prihazuju par fotecek ;) http://banci.rajce.idnes.cz/Sraz_Beetlu_Habrovany_09/

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5390

• BOBO
cibka napsal:
No decka,vidim,ze v tom mame vsichni trochu gulas :lol: :lol: Taky si toho moc nepamatuju,ale stribrnou teqilu sem fakt nepila :lol: :lol: Na pristi akci beru opet sliovicu :lol: :lol: byla dobra ne??? A vemu i teqilu a pomerance,ta se taky pila v litrech :lol: :lol: No tu fotecku ingio bych chtela videt,protoze mam taky rozmazane vzpominky :lol: Jinak fotky jsou super,jeste ze jich je tak malo z vecera :lol: Bobo co ten lom???? Jinak my prijely do Brna kolem 5 a to sme se kupodivu neztratily :lol: Ale musela ridit kamoska...ja to nezvladla :roll: Doufam ze se bude brzo neco podobneho opakovat,uz se moc tesim :twisted:
Zdarec ten lom asi padne mám něco lepšího už to domlouvám a plánuju jak a co hned jek budu mít hrubou představu založim místnost už ted můžu prozradit že to vypadá na Orlický hory ale nechci předbíhat doufám že to pošéfuju a že si najdete čas vyděl bych to cca na červen 5.6.7-6-2009 určitě napíšu co nejdřív podrobnosti :twisted:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5392

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
A já bych navrhoval dělat dva v Habrovanech..na jaře a na konci prázdnin a další po celé ČR. Všude to tak bývá, že jsou dva. Navrhnu nějaký výlet, aby to nebylo pořád stejné. Chceme klub spojit ze slovákama a pro to je Brno ideální. Nějak to naplánujem. Zatím přemýšlejte, kde jinde můžem dělat další sraz. Bobo navrhoval něco malyho ve spojení s kempingem a tak ...pak se můžem k někomu přidat. Do Liberce nás pozvali, to je jasny. Pak je Hosín atd, ale tam asi nemůžem přijet v počtu 35 ..protože pár lidí by asi nebylo pro, když nejsme zvaní. Ale jinde po ČR se o to musí někdo postarat. Po mejch zkušennostech si nedovedu představit dělat sraz někde, kde to nikdo nezná. Je to domlouvání min 14 dní až měsíc dopředu s penzionama, policajtama, obcema atd.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5400

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
pamatujete na fotku od kolegů z clubnewbeetle.com :

To sme jim záviděli, ale nás teď bylo jen o 5 míň. A to oni tam měli Brouky z: Francia, Suiza, Bélgica, Holanda, Alemania, Italia, Luxemburgo y España

Takže si myslím že je u nás dobrá základna ;) . Časem by se z nás mohl stát největší klub v evropě, nebo aspoň nejaktivnější :lol:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5402

• Ingi
A jooooo.... na tuhle fotku jsem davno zapomnel a to jsme fakt psali a obdivovali kolik jich tam je :D

A to si vem, ze k nam muzeme jeste smele pripocitat Amber a Vosice ktery nedorazili kvuli zavade ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5403

• Fox
Ahoj,ja taky nedorazil jelikož jsem si ho koupil až v sobotu.Jinak bych tam byl.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5406

• Ingi
Fox napsal:
Ahoj,ja taky nedorazil jelikož jsem si ho koupil až v sobotu.Jinak bych tam byl.

No prosim, a ta slecna co jsem ji dohnal na aukru mela smenu, to uz je 39 a uz je skoro mame :lol: :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5407

• Štěpoš
Fox napsal:

Tak tos minul úúúplně těsně :) Neva, přístě to vyjde ;) Takže jsi koupil toho žluťáka ze zlína? A odkud jsi? Někde poblíž ZL?
Vygenerováno za 0.127 sekund