Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5447

• lady-bird
Já souhlasím s Moni...Protože jako vykopat se v 5 z postele je pro mě nadlidskej výkon a pak ještě řídit 400 km ??? :geek: Taky navrhuju druhej sraz někde v Čechách :-)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5448

• Amber
Tak tak, i já s vámi souhlasím...Sice jsem v Habrovanech nebyla, ale kolem je i spoustu jiných míst, kde by se dalo něco podniknout a myslím si, že společnými silami bysme to zvládli :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5449

• Ingi
mnoooo, nezbyva nez souhlasit. Me to teda nejak zvlast problem nedela, ale rozhodit to, to by asi bylo fer. Verim, ze nektery lidi muze odradit ta dalka :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5454

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
A kdo se toho chytí a zorganizuje to v čechách?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5463

• Káťa
No loni jsmee byli v Budějkách, teď na Moravě, pak jeedeem Libeerec, takžee bych teeď zvolila třeeba střeed. Koleem Prahy jee vás dost, tak bystee tu organizaci mohli zmáknout a vybrat nějaký pěkný místo někdee koleem a neebo pak někdee u nás na východě :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5465

• Moni
Tak my svoláme pražský slet, dáme hlavy dohromady a něco vymyslíme. :D Jak psala Amber, společnými silami by se to mohlo podařit... :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5468

• Ingi
Me napadli Milovice. Je tam mista jako a dokonce se tam snad i nejaky tuningovy srazy poradaj :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5471

• Amber
JJ, v Milovicích tunning je...No když kolem Prahy, tak co někde, kde to zavání aspoň nějakou kulturou (např. Konopiště, Karlštejn) :?: Popřípadě u vody, když by to bylo ještě v létě...

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5474

• Ingi
To je sice krasna myslenka ale po tom co sem ted videl v habrovanej.... neni to takova sranda nekam pohromade zaparkovat 40 aut. Takze jako navrhy "nekde" u vody, "nekde" za kulturou to je sice fajn ale musi tam bejt hlavne misto. Takze spis nejaky konkretnejsi navrhy :D Zatim asi spis promyslet a az se sejdeme tady v praze tak bysme to dali dohromady :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5478

• Tanja
ahojte broučci, konečně jsem se dokopala k registraci a takže : prvně bych chtěla poděkovat všem organizátorům, hlavně Beczimu, za úžasný mega luxusní bomba víkend v Habrovanech, bylo to moc fajn, skvělé, zkrátka nestačí mi slova chvály a díků....... druhak, co se týče srazů - IMHO - Habrovany, doufám, že se stanou tradicí, Beczi to tam má vychytané do puntíku, o čemž nás všecky přesvědčil, a jestli se Beczimu chce do dalšího srazu ještě letos, někde jsem četla že koncem prázdnin, budu se těšit :) .... a co se týče jiného místa srazu, je to přesně jak píše Ingi, není to nic s medem to všecko vymyslet a zařídit a vyladit a td, ale každopádně držím všem nadšencům palce a těším se :)
Vygenerováno za 0.117 sekund