Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5503

• Johnny
No, detaily se doladí, ale počítej se mnou že pomůžu.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5505

• lady-bird
Já jsem opravdu pro něco v Čechách...Nás napadl Macháč, ale tam asi nebude taková sranda vošéfovat...Je tam krásně, voda na koupáníčko, dobrá cesta a ubytování by tam snad taky nebylo problém a parkoviště pro 35 brouků by se také našlo, ne? :D Rozhodně pokud budete chtít pomoct s organizací, tak se taky hlasím:o) :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5506

• evicak
BOBO napsal:
cibka napsal:
No decka,vidim,ze v tom mame vsichni trochu gulas :lol: :lol: Taky si toho moc nepamatuju,ale stribrnou teqilu sem fakt nepila :lol: :lol: Na pristi akci beru opet sliovicu :lol: :lol: byla dobra ne??? A vemu i teqilu a pomerance,ta se taky pila v litrech :lol: :lol: No tu fotecku ingio bych chtela videt,protoze mam taky rozmazane vzpominky :lol: Jinak fotky jsou super,jeste ze jich je tak malo z vecera :lol: Bobo co ten lom???? Jinak my prijely do Brna kolem 5 a to sme se kupodivu neztratily :lol: Ale musela ridit kamoska...ja to nezvladla :roll: Doufam ze se bude brzo neco podobneho opakovat,uz se moc tesim :twisted:
Zdarec ten lom asi padne mám něco lepšího už to domlouvám a plánuju jak a co hned jek budu mít hrubou představu založim místnost už ted můžu prozradit že to vypadá na Orlický hory ale nechci předbíhat doufám že to pošéfuju a že si najdete čas vyděl bych to cca na červen 5.6.7-6-2009 určitě napíšu co nejdřív podrobnosti :twisted:

o co de o co de? 8-)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5507

• evicak
Beczi napsal:
pamatujete na fotku od kolegů z clubnewbeetle.com :

To sme jim záviděli, ale nás teď bylo jen o 5 míň. A to oni tam měli Brouky z: Francia, Suiza, Bélgica, Holanda, Alemania, Italia, Luxemburgo y España

Takže si myslím že je u nás dobrá základna ;) . Časem by se z nás mohl stát největší klub v evropě, nebo aspoň nejaktivnější :lol:

a mají fotku bez lidíííí, to se mi nepovedlo, pac kdyz jsem nekterym rikala "uhnete" :lol: , vzali si to osobne :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5508

• Johnny
Fotky od profíka mi přijdou zítra nebo pozítří na DVD.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5510

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Pokud je to soukromej pozemek, tak audio může být, když to nebude rušit žádny sousedy. Nikde sem neslyšel, že v chráněné oblasti nemůže nic hrát :lol: ...nikdo neříká že tam uděláme další CzechTek ... domluv termín, protože mám do srpna dost plnej program, tak abych se někam vešel ....do prázdnin bych to viděl na Liberec spolu ze staryma, kemping na tady tu louku, něco si namyslete kolem té Prahy nebo čech převážně pro NB a pokud se podaří hnout z němcama, slovákama, nebo polákama, naplánoval bych ještě něco mezinárodního, ať je na příští rok co vylepšovat. Další srazy bych viděl eventuálně regionální....stačí sledovat kalendář akcí, který tu je a v brzké době bude i v lepší verzi na webu
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5522

• Amber
Good idea, Bobo :) !!! Kousek odtamtud jedu v létě na tábor a je tam mooc pěkně kolem...

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5656

• evicak
A co profi fotky???

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5657

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
evicak napsal:
A co profi fotky???
Dneska sem je dostahoval, musí se protřídit a dám je sem
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5658

• evicak
Beczi napsal:
evicak napsal:
A co profi fotky???
Dneska sem je dostahoval, musí se protřídit a dám je sem
Paráda, těším se :-)
Vygenerováno za 0.126 sekund