Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5485

• Johnny
No asi bych to taky volil někde okolo Prahy...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5489

• BOBO
Jestli to vyjde v těch horách měli by sme 22000 metrů to by mělo stačit ;) Kolem Prahy těch míst zas tolik neni a nebo jsou to soukromí pozemky :|

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5490

• Johnny
Hele a ty Orlický, kde přesně to je? Mám tam docela kontakty, tak se můžu zapojit :-) .

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5492

• BOBO
Johnny napsal:
Hele a ty Orlický, kde přesně to je? Mám tam docela kontakty, tak se můžu zapojit :-) .
Kousek od Novýho Města N.Met. moje ségra tam má mlejn a hafo velkou louku ale je to polosamota takže přímo vesnici ti neřeknu,příští tejden budu vědět jestli tam můžem dojet pak se můžem domluvit,bylo by to skvělí je to tam fakt nádherný ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5493

• Ingi
BOBO napsal:
Johnny napsal:
Kousek od Novýho Města N.Met. moje ségra tam má mlejn a hafo velkou louku ale je to polosamota takže přímo vesnici ti neřeknu,příští tejden budu vědět jestli tam můžem dojet pak se můžem domluvit,bylo by to skvělí je to tam fakt nádherný ;)

Chmmm, urcite bude stestim bez sebe, ze ji tu louku pekne pojezdime :lol: :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5494

• BOBO
Ingi napsal:
BOBO napsal:
Johnny napsal:

Chmmm, urcite bude stestim bez sebe, ze ji tu louku pekne pojezdime :lol: :lol:
Já ji slíbyl že jí na oplátku kousek posekám :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5495

• Ingi
Ma teda nekdo zahradku aby jsme mohli vzit kosy a hrabe??? :lol: :lol: :lol: Coze??? :lol: :lol: :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5497

• BOBO
Já to vezmu křovyńákem ale až podle toho kolik by nás jelo počet broučků krát 2m to mi zabere tak 5 max 7 minut :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5500

• Johnny
Tak s tou úpravou ti můžu pomoct. No a v Dobrušce nebo Náchodě můžeme spáchat program, Beczi přiveze audio a je to. Je tam kousek Rozkoš, což se dá taky využít. Co ubytko? Na louce ve stanech? :-D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 8 měsíců ago #5502

• BOBO
Johnny napsal:
Tak s tou úpravou ti můžu pomoct. No a v Dobrušce nebo Náchodě můžeme spáchat program, Beczi přiveze audio a je to. Je tam kousek Rozkoš, což se dá taky využít. Co ubytko? Na louce ve stanech? :-D
No audio tam asi dost dobře nepůjde protože je to v chráněný krajiný oblasti ta Rozkoš mě taky hned napadla otázka jaká je tam ted voda někde sem čet že tam bejvá docela zeleno ale neznám aktuální stav a ubytko stany dá se i uvnitř ale nic tam neni teda myslim nábytek a tak je to prázný ale zas když by bylo špatný počásko je se kde schovat.
Vygenerováno za 0.114 sekund