Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #3805

• Drobček
Takže,,Drobček,,je už minulost.Dnes sme ho predali ale zostal nam na očiach v našom meste.Dufam že novej majitelke urobí ešte vela radosti!!!!Takže Vam dakujeme a prajeme Vašim MILAČIKOM vela Kilometrov bez nehody!!!!!!!
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #3812

• Káťa
Sakra, sakra.... :( see nám to tady nějak rozprodává :(

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #3823

• pajulka
Ahojda potvrzuji účast na srazu 8.5.v Habrovanech.Prosím o ubytování a jídlo pro 2 osoby,dík.Těšíme se i s broučínkem Pája.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #3824

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
pajulka napsal:
Ahojda potvrzuji účast na srazu 8.5.v Habrovanech.Prosím o ubytování a jídlo pro 2 osoby,dík.Těšíme se i s broučínkem Pája.
Tak jsem tě přidal do seznamu...budem se těšit ;)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #3852

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak co ostatní? Spousta aktivních členů se ještě předem nenahlásila. A potřebuju co nejdřív domluvit penzion. Máme ho už ale zamluvený celý.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #3853

• nina-ricci
já stále nevím, je to dost daleko... a není třeba sem psát, že to je spravedlivě dáno pro všechny skoro stejně daleko, vím to. Prostě to pořád zvažuji, ráda bych Vás viděla, ale ještě nevím a samotné se mi tam nechce ( kamarádka zatím není moc nadšená), takže budu spoléhat na to, že tam snad jedno teplé jídlo či postel volná zůstanou....

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #3854

• Ingi
Nino, to snad neee :oops: Nechces nam snad rict, ze vsechno zalezi na kamaradce :)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #3855

• Káťa
Nino, já taky jeedu sama, tak to snad nějak zmákneeš, nebo see mrkni, na koho by sees po ceestě mohla napojit, abys neejeela sama až do Brna. Přeeecee to neezabalíš jeen kvůli takové maličkosti.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #3857

• Moni
Nino, stejně jako Káťa i já pojedu sama. Když budu brát s sebou někoho, kdo nemá takovou zálibu v broucích, tak se bude stejně většinu dne nudit. Stejně jako do Jihlavy, tak i sem pojedu sama, abychom si mohli skvěle popovídat... ;) Takže spoléhám i na tebe, že se potkáme, když je to první náš ryze broučí sraz. :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #3858

• Ingi
Moni napsal:
Nino, stejně jako Káťa i já pojedu sama. Když budu brát s sebou někoho, kdo nemá takovou zálibu v broucích, tak se bude stejně většinu dne nudit. Stejně jako do Jihlavy, tak i sem pojedu sama, abychom si mohli skvěle popovídat... ;) Takže spoléhám i na tebe, že se potkáme, když je to první náš ryze broučí sraz. :D

Nakonec pojedes? :D Tak tak to by jsme mohli vyrazit z prahy spolecne :D Koukam, ze se tu jeste vubec neukazala Sabule, tak ja ji pisnu sms ;)

Ja taky jeste nevim jestli nepojedu sam... Zatim mam teda hlaseno dva ale nevim jestli nakonec ta moje mala coura bude chtit jet :lol:
Vygenerováno za 0.092 sekund