Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #3898

• nina-ricci
Beczi napsal:
Tak sem vám zatím vytvořil menší upoutávku, než Shape vyrobí profesionální plakát. Je to na úvodní stránce webu a tady na začátku diskuze. Hlavně ať to naláká co nejvíc New Beetlů na sraz

moc pěkné!!! :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #3908

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
nina-ricci napsal:
Napadlo mě zkusit přizvat zahraniční kluby...jen jim to nabídnout,ale to je asi blbost,co? třeba Rakušáky nebo Slováky,...prostě ty,co jsou nám nejblíže....ale je to jen nápad
Slovenskej klub určitě žádnej není. Ale víš o nějakym rakouskym?? Můžem jim napsat. Nebo třeba i německej, polskej ....piště odkazy na jejich stránky a zkusíme to.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #3931

• Káťa
Týýýý Nino, koukeej toho neechat :lol:
Prostě musíš přijeet a už žádný výmluvy :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #3943

• lady-bird
juuu:-) budu-li mit v práci volno, jisto jistě a ráda přijedu :-)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #3946

• cibka
Ahojky tak taky potvrzuji ucast,ale jeste nevim jestli prijedu sama nebo s kamoskou:) Zatim se nikdo nehlasil pod stan (nebo neumim cist :lol: ),ja bych do toho sla,ale pokud budete vsichni v penzionu,tak chci taky ubytko...a obed urco. Tak uz se tesim

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #4037

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Moni napsal:
Nino, stejně jako Káťa i já pojedu sama. Když budu brát s sebou někoho, kdo nemá takovou zálibu v broucích, tak se bude stejně většinu dne nudit. Stejně jako do Jihlavy, tak i sem pojedu sama, abychom si mohli skvěle popovídat... ;) Takže spoléhám i na tebe, že se potkáme, když je to první náš ryze broučí sraz. :D
Hele Moni nechtěla bys oslovit i nějaky německy kluby? Třeba by dojel někdo, nějakej fanda. nebo rakušáky, pokud o nějakym klubu víš. Když umíš tak perfektně německy. Odkazy na kluby co sem kdysi našel jsou i na našem webu.

Jo a taky bych potřeboval poslat logo klubu v Corel 14ce kvůli těm koberečkům. Sem ti psal 2x na ICQ, ale asi ti to nejak nechodi. Ono to nekdy blbne i me kdyz je nekdo offline. Diky

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #4040

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
DOPLŇUJÍCÍ INFO:

Cena 300,- za noc + snídaně teda všem vyhovuje? Domluvil jsem slevu. Pokoje jsou pěkny, dám sem pak foto. Všude jinde mě nabízeli minimálně 500,- na noc a jinak to stojí i 900,- .

Je nás už dost, tak by bylo potřeba vybrat zálohu na to ubytování. Nemá nikdo nic proti?

A jak to uděláme s tím obědem? Já bych byl pro formu švédských stolů. Navrhnem cenu, za kterou nám to připraví. Tím pádem se nemusí chystat určitej počet jídel a každej si veme co chce. A celkovou částku pak rozpočítáme na lidi podle toho, kolik nás dorazí a zaplatí se to na místě. Počítám s tím že dojedou skoro všeci co se přihlásí + i někdo novej. Po obědě, nebo před by jsme přímo v té restauraci udělali i první členskou schůzi. Penzion bude na ten den celej náš a kapacita restaurace je 80 míst, takže nebude problém.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #4045

• Moni
Beczi napsal:
Moni napsal:
Nino, stejně jako Káťa i já pojedu sama. Když budu brát s sebou někoho, kdo nemá takovou zálibu v broucích, tak se bude stejně většinu dne nudit. Stejně jako do Jihlavy, tak i sem pojedu sama, abychom si mohli skvěle popovídat... ;) Takže spoléhám i na tebe, že se potkáme, když je to první náš ryze broučí sraz. :D
Hele Moni nechtěla bys oslovit i nějaky německy kluby? Třeba by dojel někdo, nějakej fanda. nebo rakušáky, pokud o nějakym klubu víš. Když umíš tak perfektně německy. Odkazy na kluby co sem kdysi našel jsou i na našem webu.

Jo a taky bych potřeboval poslat logo klubu v Corel 14ce kvůli těm koberečkům. Sem ti psal 2x na ICQ, ale asi ti to nejak nechodi. Ono to nekdy blbne i me kdyz je nekdo offline. Diky

Ty kluby klidně oslovit můžu, o víkend jim něco napíšu... :D

Na ICQ mi skutečně nic nepřišlo. :( Za chvíli ti to logo pošlu, ale mám jen 13. ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #4046

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Moni napsal:
Beczi napsal:
Moni napsal:

Ty kluby klidně oslovit můžu, o víkend jim něco napíšu... :D

Na ICQ mi skutečně nic nepřišlo. :( Za chvíli ti to logo pošlu, ale mám jen 13. ;)
Dobře díky. Pokud chceš, můžem jim to oficiálně poslat z našeho e-mailu. Bude to vypadat profesionáně :-D . Stačí vymyslet jen ten text a pak bych to už rozeslal. A jestli jsi registrovana na nejakym jejich foru, tak to tam muzes napsat.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #4056

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Vím že Cibka a Ingi neví jestli pojedou dva, nebo jeden ..ale jinak to nejde. Rezervujte si jeden a případně by se to nějak dořešilo na místě. Možnost je i ten stan nebo vedlejší penzion, pokud o tom budu vědět dopředu
Vygenerováno za 0.109 sekund