Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #4075

• nina-ricci
No tak jak to tady čtu, tak koukám, že blížící se Velikonoce jsou znát...samý zajíčci :lol: To my vyzrálé ženy ( že holky) nemusíme řešit žádné školní výlety nebo poznámky v žákajdě. Já ale stále řeším, zda se dostavím nebo ne, a když vidím, jak to bídně vypadá s tím noclehem, tak to moc dobře nevidím. Právě proto,že to nevím jistě jsem si nechtěla ze slušnosti bookovat pokoj, abych vážného zájemce neochudila, ale na stan to v květnu také nevidím, nocleh v autě je vesměs totéž a nacpávat se k někomu do pokoje taky není moje hobby...takže nevím nevím... :(
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #4078

• cibka
Ty jo,ty jo to sou veci :) :) Ingi neboj pokud pojedu s kamoskou a nebude pod nulou,tak klido prespime ve stanu,pokud pojedu sama,tak se klido vyspim na karimatce na zemi v koupelne s hromadou veci :lol: .

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #4079

• Ingi
nina-ricci napsal:
No tak jak to tady čtu, tak koukám, že blížící se Velikonoce jsou znát...samý zajíčci :lol: To my vyzrálé ženy ( že holky) nemusíme řešit žádné školní výlety nebo poznámky v žákajdě. Já ale stále řeším, zda se dostavím nebo ne, a když vidím, jak to bídně vypadá s tím noclehem, tak to moc dobře nevidím. Právě proto,že to nevím jistě jsem si nechtěla ze slušnosti bookovat pokoj, abych vážného zájemce neochudila, ale na stan to v květnu také nevidím, nocleh v autě je vesměs totéž a nacpávat se k někomu do pokoje taky není moje hobby...takže nevím nevím... :(

Nino, kdyz ty tri postele srazime, tak se tam krasne ja a 4 holky vyspi :lol: Fakt, o nocleh nemej starost... ja nejsem tak zhejckanej jak vypadam ;) A v prvni rade ulozime zeny a deti, ze jo kluci? :D

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #4080

• Moni
:lol: :lol: :lol:
Tak to je skutečně úsměvná debata. Nino, vidíš, ještě že je tu spousta gentlemanů... ;)

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #4083

• Ingi
Moni napsal:
Tak to je skutečně úsměvná debata. Nino, vidíš, ještě že je tu spousta gentlemanů... ;)
Pridas se na nase letiste? :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #4085

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
nina-ricci napsal:
Z noclehem to bídně nevypadá. To jako omluvu neberu. Mám domluvenejch dalších aspoň 20 míst. Ale potřebuju to vědět dopředu, ale to je jasny ...a i kdyby, ubytovani se tu da najit jiny. Jsou tu rekreační oblasti všude okolo. Místa na spaní jsou, jen sem je zatím cpal jen do jednoho penzionu. Takže pokud chceš dojet, napiš a budu s tebou počítat. Určitě se ještě najde spousta dalších lidí a dá se to vše přeorganizovat.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #4086

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
Moni napsal:
Pridas se na nase letiste? :lol:
To už bys chtěl moc 5 holek ne? :-D ..by se ti splnil děckej sen
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #4089

• nina-ricci
No nevím nevím, je to lákavé, ale možná budu i s kamarádkou, sama nejedu určitě, takže 6 ženskejch? Ingi a co ta tvá žákyně? To vztah asi nevydrží po návštěvě Habrovan ne? :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #4091

• Ingi
nina-ricci napsal:
No nevím nevím, je to lákavé, ale možná budu i s kamarádkou, sama nejedu určitě, takže 6 ženskejch? Ingi a co ta tvá žákyně? To vztah asi nevydrží po návštěvě Habrovan ne? :lol:
Ani nevis co ten vztah uz musel vydrzet :lol: :lol: A nemluve o tom, ze by z toho poctu zenskejch byla nadsena pri nejmensim stejne jako ja :lol: :lol:

8-9.5.09 - PRVNÍ NEW BEETLE SRAZ V ČR - HABROVANY - PROBĚHLO 15 roků 10 měsíců ago #4094

• nina-ricci
Ingi napsal:
nina-ricci napsal:
Ani nevis co ten vztah uz musel vydrzet :lol: :lol: A nemluve o tom, ze by z toho poctu zenskejch byla nadsena pri nejmensim stejne jako ja :lol: :lol:

no to se dá pochopit... :lol: Ale to bylo keců jak chceš ženský.... :lol: :lol:
Vygenerováno za 0.108 sekund