Moni napsal:
Beczi a Bobo, já jsem se vás určitě nechtěla nijak dotknout a nebylo nutné vše smazat...
Je to pouze názor a pokud budeme dělat sraz v Čechách, určitě bychom chtěli, aby to bylo dobře promyšleno a připraveno stejně jako byl sraz v Habrovanech. Proto bych to nerada uspěchala...
Jak už jsem psala, po pražském srazu sem dáme všem návrhy a další plán.
jo ale dva měsíce zbývají do Liberce ....a podle mě je škoda čekat na další sraz, když budou prázdniny, teplo a dalo by se toho využít. Neříkám že by dojel každej, ale třeba někdo jo a nebo někdo novej. Pokud nechystáte večer zábavu, tak to jde stihnout i za 14 dní ta příprava..potřeba je jen domluvit penzion/stanoviště, policajty, starosty obce kde se sraz pořádá...nic víc. Lidi když se tu naženou 2 měsíce před srazem plakátama, tak to stejně zapomenou, tak je potřeba poslední týden dát všem vědět. Takže jestli chcete sraz až na konci prázdnin, tak klidně..ale já bych něco zkusil i kolem začátku prázdnin. Nějakej výlet bo co .... U nás sem měl návrh proto, že by to bylo ve větším stylu. Nevím kde jinde a proč dělat na moravě sraz, pokud nic není někým zajištěny ... nechám to na vás.