Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: SRAZ V ČECHÁCH

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5644

• Moni
Beczi a Bobo, já jsem se vás určitě nechtěla nijak dotknout a nebylo nutné vše smazat... :( Je to pouze názor a pokud budeme dělat sraz v Čechách, určitě bychom chtěli, aby to bylo dobře promyšleno a připraveno stejně jako byl sraz v Habrovanech. Proto bych to nerada uspěchala... ;)

Jak už jsem psala, po pražském srazu sem dáme všem návrhy a další plán. :D
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5646

• Johnny
Zase si mě předběhla Moni, kluci fakt ste to nemuseli mazat. Chápu že se si to někdo moh vzít osobně. Nicméně od toho je tu diskuze. Aby se vyjádřili všichni. Já toho práva využil. A za svůj názor se nestydím. Znám své možnosti. Ale upozorňuju, že negativní komentář jsme měli jen dva, pokud si dobře pamatuji. Kvůli dvěma to mazat? To bylo zbytečný, třeba daleko víc lidí by tu vaši variantu bralo.

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5651

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Moni napsal:
Beczi a Bobo, já jsem se vás určitě nechtěla nijak dotknout a nebylo nutné vše smazat... :( Je to pouze názor a pokud budeme dělat sraz v Čechách, určitě bychom chtěli, aby to bylo dobře promyšleno a připraveno stejně jako byl sraz v Habrovanech. Proto bych to nerada uspěchala... ;)

Jak už jsem psala, po pražském srazu sem dáme všem návrhy a další plán. :D
jo ale dva měsíce zbývají do Liberce ....a podle mě je škoda čekat na další sraz, když budou prázdniny, teplo a dalo by se toho využít. Neříkám že by dojel každej, ale třeba někdo jo a nebo někdo novej. Pokud nechystáte večer zábavu, tak to jde stihnout i za 14 dní ta příprava..potřeba je jen domluvit penzion/stanoviště, policajty, starosty obce kde se sraz pořádá...nic víc. Lidi když se tu naženou 2 měsíce před srazem plakátama, tak to stejně zapomenou, tak je potřeba poslední týden dát všem vědět. Takže jestli chcete sraz až na konci prázdnin, tak klidně..ale já bych něco zkusil i kolem začátku prázdnin. Nějakej výlet bo co .... U nás sem měl návrh proto, že by to bylo ve větším stylu. Nevím kde jinde a proč dělat na moravě sraz, pokud nic není někým zajištěny ... nechám to na vás.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5652

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Johnny napsal:
Zase si mě předběhla Moni, kluci fakt ste to nemuseli mazat. Chápu že se si to někdo moh vzít osobně. Nicméně od toho je tu diskuze. Aby se vyjádřili všichni. Já toho práva využil. A za svůj názor se nestydím. Znám své možnosti. Ale upozorňuju, že negativní komentář jsme měli jen dva, pokud si dobře pamatuji. Kvůli dvěma to mazat? To bylo zbytečný, třeba daleko víc lidí by tu vaši variantu bralo.
Já mazal ty datumy, protože to postrádalo význam. Nechám termín na vás... ale jestli nebudu moct dorazit, tak me nastvete :lol:

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5653

• Johnny
Ok, no hele to doladíme, jen prostě víc než dva srazy budu těžko stíhat.

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5654

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Johnny napsal:
Ok, no hele to doladíme, jen prostě víc než dva srazy budu těžko stíhat.
My s BOBEM ale určitě ne ;)

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5655

• Johnny
Šak nás tady je dost. Dám dohromady nějaký hlasování.

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5659

• Moni
Ale to je přesně to, co tu píšeme od začátku. Velký srazy na začátek a konec sezóny a mezitím menší regionální. Vždyť my v Čechách je děláme často... A to nemusí mít žádnou velkou účast, vždyť jde o setkání. Když se to napíše, třeba přijedou i lidé odjinud, to je jasný. Já se třeba taky možná ukážu na Rozkoši a není to přímo z mého kraje.... ;) Jen bychom byli rádi, pokud by se toto stalo tradicí našeho klubu do budoucna (myslím Morava - Čechy). :D Ale samozřejmě záleží na všech členech...

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5663

• Johnny
Moni, líp bych to neřek. Už chystám nějaký harmonogram, něco od čeho se můžeme odpíchnout. Ale jsem teď tak ulítanej, že už si pomalu říkám ať je víkend. Takže příští týden v Praze...

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5664

• Štěpoš
Jj, já bych to viděl stejně jak Moni, dva velky beetlácky srazy jsou tak akorát....taky toho času moc nemám (ale kdyby byly 3, snad by se to nějak zvládnout dalo) :) Takže už se na českej srázek těším ;)
Vygenerováno za 0.061 sekund