Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: SRAZ V ČECHÁCH

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5667

• Ingi
Uz jsem to tu taky psal. Dva srazy ofigo s poradnou organizaci jako byly Habrovany, ale behem prazdnin vas vsechny rad potkam treba v liberci nebo u boba na louce :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5672

• BOBO
Já souhlasim s Bezcim a Ingim ;) Pro mě je každej srázek moc fajn a dva do roka je málo :D Neni nutný aby na menší sraz nebo výlet dorazili všichni bud se to někomu hodí nebo ne.A ta organizace pokud to nemá být tak velkolepí jak Habrovany by taky nemělo bejt velký drama :D .Takže neni problém nahodit konkrétní návrh a bud to někoho chytne nebo ne :P

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5678

• cibka
Já bych taky brala víc srazů než míň ;) A už sem si vzala v praci požadavek na toho 5,6,7.6 :)

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5680

• BOBO
cibka napsal:
Já bych taky brala víc srazů než míň ;) A už sem si vzala v praci požadavek na toho 5,6,7.6 :)
Pohoda tak to něco vyšpekulujem ať se práší za kočárem ;) V pondělí písnu návrh.Zatim mějte pěknej výkend :)

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5681

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
cibka napsal:
Nj ale to asi vůbec nebude tento termín. Mě chybí dořešit sraz motorek co tu bude na konci prázdnin a pak mám o každym týdnu jasno ...vymyslete si datum oficiálního srazu v čechách ať se to nekreje s LIBERCEM a není to hned po něm a pak můžem řešit věci dál.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5697

• Radka a Zdeněk
Taky si myslíme, že je škoda nevyužít prázdniny... 8-)

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 8 měsíců ago #5733

• lady-bird
A tak můžete přece ject i na jiné srazy než jen vyloženě Newbeetle :D

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 7 měsíců ago #5740

• Moni
Přesně tak. ;) Pokud budeme chtít dělat spoustu srazů jen NB, za chvíli tam nebude tak krásná účast. Takhle se nás sešlo mnoho, protože to bylo jedinečné a všichni si udělali čas právě na tento termín a byli ochotni jet i daleko. Když si každý řekne, že příští týden je taky sraz, tak se nás bude sjíšdět třeba 5 a pak je to škoda. To se nás sjíždí na regionálních a proto ty si všichni beze všeho plánujme, od toho tu máme seznamku, ale takhle celorepublikový a možná i se zahraniční účastí bych opravdu organizovala dva v roce... :D

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 7 měsíců ago #5765

• Ingi
Moni napsal:
Přesně tak. ;) Pokud budeme chtít dělat spoustu srazů jen NB, za chvíli tam nebude tak krásná účast. Takhle se nás sešlo mnoho, protože to bylo jedinečné a všichni si udělali čas právě na tento termín a byli ochotni jet i daleko. Když si každý řekne, že příští týden je taky sraz, tak se nás bude sjíšdět třeba 5 a pak je to škoda. To se nás sjíždí na regionálních a proto ty si všichni beze všeho plánujme, od toho tu máme seznamku, ale takhle celorepublikový a možná i se zahraniční účastí bych opravdu organizovala dva v roce... :D

Jsem naprosto stjnyho nazoru a Moni to napsala uplne presne. Lip bych to ani nenapsal :D :D :D

SRAZ V ČECHÁCH 15 roků 7 měsíců ago #5766

• Johnny
Ingi napsal:
Moni napsal:

Jsem naprosto stjnyho nazoru a Moni to napsala uplne presne. Lip bych to ani nenapsal :D :D :D

Jo, souhlasím. :-)
Vygenerováno za 0.069 sekund